Kaukolasipartio

KAUKOLASIPARTIO

Vankkaa kulttisuosiota Itä-Suomessa jo pitkään nauttinut Kaukolasipartio on todella kova live-bändi. Yhtyeen keikkabussi onkin liikenteessä miltei taukoamatta. Media on alkanut kiinnostua erikoisesta ”poikabändistä”, ovathan Kaukolasipartion nostaneet pikitien päässä esille mm. Yle, Helsingin Sanomat , Iltasanomat, Iltalehti ja Maaseudun tulevaisuus. Bändin uusimman levyn kappale Kesyttämätön leijona oli pitkään listojen kärjessä Radio Suomi Popin järjestämässä TOP POP 10 -kisassa.
Yhtyeen keulamiehet, veljekset Ilja ja Johannes Teppo, ovat maineikkaan kuplettimestari Jaakko Tepon jälkikasvua. Teksteiltä sopii siis odottaa löytyvän myös jotakin yhteiskunnallista sarkasmia.

Kaukolasipartio huokuu yleisölleen hyvää henkeä ja kovaa meininkiä. Siitä on moneksi: Tanssijalat kuumiksi saavaksi huippu bilettäjäksi tai suunpielet ylös nostattavaksi viihdytysjoukoksi, pöydistä esitystä seuraavalle juhlaväelle. Showssa ei tyydytä pelkästään esittämään hyvää musiikkia, tempaamaan katsojat mukaan tai olemaan hauskoja, vaan siinä yhdistyvät nämä kaikki. Ja mikä parasta vielä täysin aidosti ja rehellisesti.

Jos haluatte nähdä ja kokea jotain uutta. Sitä mitä viime vuoden juhlille ei ollut tarjolla, valitkaa Kaukolasipartio.
Vaikka Kaukolasipartio luokin uraansa omien kappaleiden ympärille, se soiton ja laulun riemu joka yhtyeellä on, yhdistettynä herkullisesti sovitettuihin covereihin sekä bändin omiin tuoreisiin biiseihin, tempaa yleisön "taivaisiin".

ILJA TEPPO

Ilja Teppo on laulaja-lauluntekijä-viihdyttäjä, joka on tottunut olemaan monessa mukana. Hänet on voinut bongata soolokeikkojen lisäksi ”viihdepumppu” Kaukolasipartion solistina tai Jaakko Teppo- konserttisalikiertueilta. Ilja tehnyt myös melankolista poprokkia sekä suomenkielellä (Ilja Teppo Yhteisö) että venäjänkielellä (Dusha Pitera).

Ilja on yhä nuoresta iästään huolimatta kokenut kehäkettu mitä tulee esiintymiseen. Hänet tilatessasi, varmistat samalla paikan päälle hyvän mielen saapumisen. Vaikka Iljaa yleisesti pidetään huumorimiehenä ja meininginluojana, osaa hän laittaa tilanteen mukaan joukkoon aina vakavampaakin tuotantoaan. Hän on aito ja se tekee hänestä yhden ja ainoan Ilja Tepon.

Huomaa että jos tarvitset tapahtumaasi sekä laulajaa että illan tirehtööriä/juontajaa, roolien yhdistäminen sopii Iljalle enemmän kuin hyvin.
Tarpeen mukaan Ilja on mukana myös profiloimassa ja ideoimassa tilaisuuksia ihan alusta asti

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai