Kaukolasipartio

KAUKOLASIPARTIO

Vankkaa kulttisuosiota Itä-Suomessa jo pitkään nauttinut Kaukolasipartio on todella kova live-bändi. Yhtyeen keikkabussi onkin liikenteessä miltei taukoamatta. Media on alkanut kiinnostua erikoisesta ”poikabändistä”, ovathan Kaukolasipartion nostaneet pikitien päässä esille mm. Yle, Helsingin Sanomat , Iltasanomat, Iltalehti ja Maaseudun tulevaisuus. Bändin uusimman levyn kappale Kesyttämätön leijona oli pitkään listojen kärjessä Radio Suomi Popin järjestämässä TOP POP 10 -kisassa.

Kaukolasipartio huokuu yleisölleen hyvää henkeä ja kovaa meininkiä. Siitä on moneksi: Tanssijalat kuumiksi saavaksi huippu bilettäjäksi tai suunpielet ylös nostattavaksi viihdytysjoukoksi, pöydistä esitystä seuraavalle juhlaväelle. Showssa ei tyydytä pelkästään esittämään hyvää musiikkia, tempaamaan katsojat mukaan tai olemaan hauskoja, vaan siinä yhdistyvät nämä kaikki. Ja mikä parasta vielä täysin aidosti ja rehellisesti.

Jos haluatte nähdä ja kokea jotain uutta. Sitä mitä viime vuoden juhlille ei ollut tarjolla, valitkaa Kaukolasipartio.
Vaikka Kaukolasipartio luokin uraansa omien kappaleiden ympärille, se soiton ja laulun riemu joka yhtyeellä on, yhdistettynä herkullisesti sovitettuihin covereihin sekä bändin omiin tuoreisiin biiseihin, tempaa yleisön "taivaisiin".

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai