Shirley Sparks

CLASSIC JAZZ WITH HOLLYWOOD GLAMOUR

Upeaääninen, kansainvälisen tason laulajatar Shirley Sparks on erikoistunut amerikkalaiseen 1900-luvun alkupuolen Classic Jazziin.
Shirley Sparksin repertuaariin kuuluu hienoimpia jazzstandardeja ja vintagemusiikin helmiä The Great American Songbook -ohjelmistosta.

Hollywood glamour -henkiset esitykset huokuvat nostalgiaa ja lumoavat kuulijansa vivahteikkailla ja tunnelmallisilla tulkinnoilla.

Shirley on esiintynyt näyttelynavajaisten, gaalaillallisten, pikkujoulutapahtumien, lukuisten kirkkokonserttien ja yksityistilaisuuksien lisäksi mm. Lontoossa Savoy-hotellissa ja Oriole-yökerhossa.


- Shirleyn suosittu "The Great Gatsby" -konsertti sisältää tunnelmallisia balladeja ja iloisia Charleston-lauluja kuohuvalta 1920-luvulta.
- "The American Dream" ohjelmisto koostuu hienostuneista jazzstandardeista ja 1900-luvun alkupuolen Classic Jazzista, säveltäjäniminä mm. Cole Porter, Irving Berlin, Hoagy Carmichael, George ja Ira Gershwin.
- "Softly, with Feeling - Peggy Leen lauluja ", Shirley yhdessä Antti Sarpila Swing Bandin kanssa tulkitsee legendaarisen Miss Peggy Leen lauluja vuoden 2020 keväällä ensiesityksensä saavassa juhlakonserttisarjassa.
- "Magical Christmas" -joulukonsertissa kuullaan upeita amerikkalaisia vintagejoululauluja.
- 1920-luvun lisäksi on myös lukuisia muita teemasettejä kuten Valentine’s Day, Exotic Evergreens, Masquerade, Swing to Dance, 1950-luku.

Shirleyn esityksiä voidaan luonnehtia eleganteiksi, lämminhenkisiksi ja melodisiksi, ja ne sopivat erinomaisesti myös kansainvälisille yleisöille. Laulut ovat englanninkielellä.


Kaikki konsertit voidaan esittää joko kokoonpanolla laulu + piano tai laulu + swing band.
Antti Sarpilan lisäksi Shirley tekee yhteistyötä lukuisien eri pianistien kanssa.
On myös mahdollista esiintyä vierailevana solistina näillä ohjelmistoilla muiden yhtyeiden kanssa.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai