Elina Vettenranta

Elina Vettenranta on upea laulaja ja Tangokuningatar 2006 on herkkä ja upeiden tulkintojen taitaja. Elinalla on taito olla läsnä konserteissaan ja luoda lämmin, koskettava tunnelma. Hänen laulustaan tulvii vilpitön, aito herkkyys. Vahvoissa tulkinnoissa kuuluu aikuisen naisen kypsyys. Ääni on kirkas, kuulas ja kulkee vaivattomasti, onhan Elinalla takanaan klassiset lauluopinnot.

Elina on vuodesta 2007 tehnyt kirkkokonsertteja yhdessä kosketinsoittajan, sellistin ja viulistin kanssa. Tiimin musisointi on tänä aikana hioutunut nautinnolliseksi ja hämmästyttävän saumattomaksi yhteistyöksi.

Kaiken takana on Rakkaus konsertti sisältää koskettavaa, hengellistä musiikkia, sekä aivan uutta että jo tutuksi tullutta Tähdistä kirkkain joulukirkkokonsertti tulvii Joulun tunnelmaa. Perinteiset ja uudemmat joululaulut sekä välijuonnot muodostavat teemallisesti rakennetun kokonaisuuden.

Hengellisen musiikin konsertit

Konsertit ovat ajatuksia herättäviä. ”Koen että tehtäväni laulajana on tuottaa iloa ja elämyksiä. Konserteissa toivon että voisin laulujeni kautta antaa tilaa myös kuulijan omille ajatuksille ja tunteille”.

Kirkkokonserteissa Elina laulaa uusia lauluja Kastepisara-levyltä, tuttuja gospelklassikoita ja usein myös negrospirituaaleja. Saattaapa joukkoon mahtua hiukan klassisempiakin kappaleita.
Ohjelma on monipuolinen ja vaihteleva. Mukaan mahtuu niin herkkiä hetkiä kuin menevämpää svengiäkin.

Lauluja elämästä ja Rakkaudesta sekä tietenkin tangoa

Elina Vettenrannan esittämät viihteelliset laulut tuovat tunnelmaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen: asiakastilaisuudet, henkilöstöjuhlat, seminaarit, cocktailjuhlat, vuosijuhlat, pikkujoulut,
Elinan tulkinnat tutuista ikivihreistä klassikkosävelmistä ja uudemmista lauluista ovat raikkaita ja svengaavia. Huumaannu unohtumattomista rakkauslauluista ja nauti tunnelmallisista eri vuosikymmenten menestyssävelistä.
Ohjelmakokonaisuus kootaan asiakkaan tarpeitten mukaan lyhyeksi tunnelmapalaksi tai kokonaiseksi juhlakonsertiksi.
Säestysksenä toimii pelkkä piano tai useamman muusikon bändi: trio, kvartetti tai jopa Big Band.
Elina Big Bandin solistinaElina Vettenranta on osoittanut monipuolisuutensa myös big bandien solistin tehtävissä. Yhteistyötä hän on tehnyt Lohja Big Bandin ja Nokia Big Bandin kanssa.


Joulukonsertit

Elina Vettenrannan joulukonserteissa saadaan kokea rauhaa, tunteita ja tulkintaa.
- Rakastan joululauluja, koska ne antavat joululle sävyt ja ilmaisevat sanoman kauniisti. Vuoden 2006 tangokuningattarelle Elina Vettenrannalle joululaulut ovat tärkeitä, koska niiden kautta hän tavoittaa todellisen joulutunnelman.
- Rakkain joululauluni on Varpunen jouluaamuna, jossa korostuu lähimmäisyys. Maalauksenomainen haikea tarina yhdistettynä kauniin melankoliseen melodiaan puhuttelevat.
Konserteissa korostuu se, mikä Elinalle on joulussa tärkeää: yhteinen rauhan ja läsnäolon kokeminen. Ohjelmistossa on paljon vanhoja kauniita joululauluja sekä uudempia helmiä.
Vettenrantaa on kuvailtu laulajaksi, jonka esiintymisessä on aikuisen naisen tunteita ja tulkintaa sekä aistikkuutta, tyylikkyyttä ja upeaa laulua. Tätä kaikkea kuullaan myös Joulukonserteissa.
- Tahdon välittää muusikin ja tunnelman kautta kuulijoille kokonaisvaltaisen joulurauhan.

Palvelut

Avainsanat

  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai