Eläimellistä Orkesteri

Eläimellistä-orkesteri on uusi, iloinen lastenorkesteri.
Se tempaa kuulijat vauhdilla mukaan hauskojen ja jännittävien tarinoiden maailmaan!
Välillä paikalle saattaa ilmestyä myös joku erittäin omituinen otus…

Konsertissa kuullaan musiikkityylejä laidasta laitaan. Yhteistä niille on kuitenkin laadukkaat sovitukset sekä jäseniin tarttuva rytmi, sillä tämä orkesteri todellakin svengaa! Eikä yleisönkään tarvitse olla pelkästään paikoillaan! Välillä rytmitetään tai päästellään monenlaisia ääniä, järkeillään, leikitään ja tietenkin myös liikutaan!

Eläimellistä-orkesterin solistit ovat teatterin monipuolisia ammattilaisia: mm. lastenohjelmista tuttu Karoliina Vanne sekä mm. lukuisten lastenohjelmien ääninäyttelijänä kunnostautunut Osku Ärilä. Heidän taustallaan soittaa kolme taitavaa ammattimuusikkoa. Musiikki on orkesterin omaa tuotantoa.

Viiden hengen orkesterin lisäksi on mahdollista tilata kolmen hengen kokoonpano pienempiin ja intiimimpiin tilaisuuksiin. Orkesterin peruskonsertti on energinen ja vauhdikas. Joulun alla on mahdollisuus tilata myös talvinen, tunnelmallinen konsertti.

Orkesterin ensimmäinen levy Eläimellistä oli ehdolla vuoden 2020 parhaaksi lastenlevyksi ja Eläimellistä-orkesterin esittämä Sambakärpänen valittiin vuoden 2022 parhaaksi lastenlauluksi.

Karoliina Vanne (laulu)
Osku Ärilä (laulu, percussiot)
Mirka Dojan (koskettimet)
Tomi Hyttinen (rummut ja percussiot)
Jukka Hänninen (saksofoni, huilu, haitari, syntetisaattori ja percussiot)

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai