Gyan Dookie

DOOKIE KNIGHTS
Bilebändi Dookie Knights on monipuolinen ja mukaansatempaava yritysjuhlien viihdyttäjä ja tanssittaja. Kansallisella tasolla arvostetuista soittajista koostuva kokoonpano ottaa yleisönsä tasokkaalla musisoinnillaan ja luovalla "hetkessä elävällä" showmeiningillään. Asiakasta kuunnellaan ennen tilaisuutta, sen aikana ja tilaisuuden jälkeen. Haluamme rakentaa mahdollisimman onnistuneen illan yhdessä asiakkaan kanssa. Miksi? Koska silloin on kaikilla kivaa!
Bändin peruskattaus käsittää neljä jäsentä, mutta kookoonpano on laajennettavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan (puhaltimilla, taustalaulajilla/-tanssijoilla, toisella kitaristilla ja toisella kosketinsoittajalla) jopa kymmenhenkiseksi bilebändiksi.

Dookie Knightsin esimerkkiohjelmistoja:
Premiere cocktail jazz (jazz-standardeja ja bossanovaa tyylikkäästi laulettuna ja soitettuna, vuorovaikutusta virittävää ajatonta tunnelmaa, mm. Nat King Colen, Frank Sinatran, Dean Martinin ja Antonio Carlos Jobimin jalanjäljissä)
50's rock and roll show (50-luvun parhaat rokkibiisit, mm. Elvis, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Eddie Cochran, Gene Vincent, Buddy Holly, Little Richard, Johnny Burnette trio)
Saturday Night Disco Fever - 70- ja 80-lukujen nostalgisimmat ja tanssittavimmat diskobiisit, mm.The Bee Gees, Kool & The Gang, Prince, Michael Jackson sekä uudemmista Bruno Mars ja Pharrell Williams)

GYAN DOOKIE TRUBADUURI
Gyan Dookie on City-lehden aikoinaan Kaupungin parhaaksi valitsema ja Blues Newsin vuoden levystä vuonna 2008 palkitsema (Gyan Dookie & Telecastercombo - 20 Years After) monipuolinen huipputason ammattimuusikko, joka on viihdyttänyt lukuisissa julkisissa ja yksityistilaisuuksissa sekä maalla että merellä (mm. Tallinkin, Wasalinen ja Viking Linen laivoilla trubaduurina). Hänen taidokas, tyylikäs ja sielun syvyyksiä koskettava laulu, taiturimainen kitarointi ja kulloiseenkin tilanteeseen sopiva mukaansatempaava yleisön viihdyttäminen loihtivat yritystilaisuuksiin, häihin, valmistujaisiin ja muihin merkkipäiviin mitä parhaimman tunnelman.

Jazz, blues, soul ja funk -artistina tunnetun Gyanin laajaan ohjelmistoon kuuluvat mustan musiikin ja evergreen -klassikoiden ohella (Nat King Cole, Frank Sinatra, Otis Redding, Robert Johnson, Muddy Waters, B. B. King, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, Prince, Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang, Bruno Mars, Pharrell Williams) myös 50-, 60-, 70-, 80- ja 90 -lukujen hienoimmat rock ja pop -helmet (mm. Elvis, Chuck Berry, Roy Orbison, Beatles, Dylan, Hendrix, Cream, Cat Stevens, Neil Young, The Doors, Mamas & Papas, Queen, David Bowie, Deep Purple, Guns & Roses, Red Hot Chili Peppers). Ohjelmisto on myös räätälöitävissä yhdessä asiakkaan kanssa tilaisuuteen sopivaksi. Gyanin trubaduuriesitystä (laulu + kitara) voidaan laajentaa iPadin OneManband-taustakompeilla, jolloin lopputulos kuulostaa kokonaiselta live-bändiltä (sillä erotuksella, että äänenvoimakkuus on tarkasti säädettävissä tilaisuuteen sopivaksi!).

GYAN DOOKIE & MIKKO MATTILA -DUO
Gyan Dookien duo -kokoonpanoon kuuluu Gyanin (laulu + kitara) lisäksi huippupianisti Mikko Mattila. Myös Gyan Dookie & Mikko Mattila -duoa voidaan täydentää iPadin taustakompeilla kokonaiselta bändiltä kuulostavaksi. Tasokkailla Gyan Dookie trubaduuri ja Gyan Dookie Duo -musiikkiesityksillä saadaan aikaan hyvät bileet pieneenkin tilaan!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai