Hääppöset

Nyt on Hääppöstä tarjolla!

Lastenmusiikkiorkesteri Hääppöset laulaa, laulattaa ja liikuttaa. Luvassa iloa ja vipinää! Orkesterissa esiintyy kokeneita lastenkulttuurin, teatterin sekä musiikin ammattilaisia.

Orkesterissa kuullaan laulannan, pianon, kitaroiden, basson sekä rytmisoittimien soitannan lisäksi myös haitaria, saksofonia ja sahaa. Musiikkityylit vaihtelevat; on valssia, lattaria, reggaeta, rokkia...

Orkesterissa mouhoavat :

Miska Kajanus, kitara, mandoliini, laulu (näyttelijä-muusikko, kouluttautunut Miamissa näyttelijän työhön, improvisaatioon sekä klovneriaan)

Jussi Kinnunen, basso, laulu (pitkänlinjan muusikko, säveltäjä mm, Wigwam, Hassisenkone, Freukkarit)

Kalle Ryökäs, piano, koskettimet, saha, haitari, saksofoni, (muusikko, tehnyt töitä mm. improvisaatioteatterimuusikkona)

Johanna Viksten, laulu (teatteri- ja musiikki-ilmaisunohjaaja, kulttuurituottaja, äänityöläinen, äänenä mm. Viiru ja Pesonen, Muumit, Keksijäkylän Lotta sekä Jali ja suklaatehdas -elokuvissa, sekä kymmenissä lasten tv-ohjelmissa)

Hääppösten esitykset ovat vuorovaikutteisia; laulu tai pari tehdään kokonaan improvisoiden lasten ehdotuksista. Näin jokainen tilaisuus ja tapahtuma saa oman mittatilauslaulunsa tässä ja nyt!

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai