Impronautit

IMPRONAUTIT vuorovaikutteinen IMPROHETKI – nyt myös virtuaalisesti

Improvisaatioteatterin ja musiikki-ilmaisun ammattilaiset tekevät osallistujien ehdotuksista räätälöityjä improvisoituja tarinoita, mittatilauslauluja sekä improkohtauksia.
Impronautit-esitys sekoittaa tarun todellisuuteen musiikin ja teatterin keinoin, luvassa vuorovaikutuksellista iloa ja vipinää. Tilaaja voi antaa etukäteen muutamia teemoja, toiveita ja inside-vitsejä, joita huomioidaan esityksessä. Kaikki halukkaat voivat ehdotella aiheita – ja tulla hauskoihin, helppoihin tehtäviin mukaankin.

YRITYSTAPAHTUMIIN... KICK OFF -TILAISUUKSIIN...TYHY-PÄIVIIN...JUHLIIN... SEMINAARIEN SUMMAAJAKSI… FESTAREILLE...MESSUILLE...GAALAAN... METSÄÄN...PIHALLE… - MYÖS JUONTOJA SEKÄ HOUSTAUKSIA

Impronauttien energiseen esityscocktailiin sekoitetaan teatteria, laulua, improvisaatioteatterin hulluttelua, lämminhenkistä huumoria. Ryhmässä on ammattinäyttelijöitä, joilla on takana runsaasti tv-sarjoja ja tuotantoja teatteriproduktioissa sekä musikaaleissa. Esiintyjiä 2-6, aina tilaisuuteen sopivasti!
Impronauteista löytyy vahvaa laulu- ja musiikkipedagogista osaamista, musiikkiteatteriammattitaitoa ja upeaa muusikkoutta; näin tilaajalle improvisoiduista voimalauluista, eläköityvän kollegan serenadista, debit-credit -rockista tai muusta hetkessä syntyneestä biisistä tulee ammattitaidolla tehty.
Teemoja löytyy esim. 20-40 -luku, 50-60 -luku, 70-80 -luku, merellisyys, häät, agentti-ilta, Italia, hyvän ruoan ja juoman ylistäminen, myös tilaajan ”oman väen show:n” tai työpajan toteuttaminen onnistuu.

Esitys voidaan virittää alkuun myös VALETARJOILIJOILLA.
Esitys voi olla (tilaajaa lukuunottamatta) asiakkaille yllätys.
Esiintyjät aloittavat esiintymisensä pikkuhiljaa valetarjoillen. He korjailevat tarjoilija-asuissa tyhjiä laseja, kaatavat viiniä ja tutustuvat väkeen. Nämä tarjoilijat saattavatkin tehdä yllättäviä asioita: puhuvat ihan mitä sattuu tarjottavan viinin dementoitumisesta, pyllistelevät pullon korkinavauspuuhissa lattialla, filirttailevat ja heittävät erikoisia kommentteja. Valetarjoilijat voivat liittää esitykseensä huvittavia tietoja asiakkaista, lämminhenkisen humoristisia asioita esim. jonkun tasavuosisyntymäpäivistä, intohimoisesta kalastusharrastuksesta, toimialasta jne. Muitakin yllättäviä vieraita piipahtaa tilaisuudessa.
Pikkuhiljaa väki alkaa tajuta, että nyt on jotain tekeillä – ja varsinainen loppuohjelmanumero voikin alkaa.
Esitys on vuorovaikutuksellinen ja humoristinen, laulut tehdään täysin yleisön antamista aiheista. Tilaisuus saa omat mittatilauslaulunsa, esim. omia serenadeja, mainoslauluja, ralleja päivän teemasta.

Impronautit-kuvassa: Johanna Viksten, Antero Nieminen, Kalle Ryökäs, Veera Railio

IMPRONAUTTIEN KOULUTUKSELLINEN OHJELMA:
• Vapauta voimavarat ravistelemalla ajattelumallejasi

Navigoidessaan turbulentissa maailmassa tarvitsemme näkemystä erilaisista näkökulmista ja toinen toistaan kummallisemmista ihmisistä. Oma pääkoppa käy kuumana, kun yritämme ymmärtää sekä toisen että oman mielen kotkotuksia ja solmuja.
Tule ehdottamaan työtilanteita ja tunnetiloja. Näe, miten improten erilaiset ajattelumallit törmäilevät, linkkiytyvät, kipinöivät ja synnyttävät uutta.
1,15 min virtuaaliohjelma

-30 min alustus kehityspsykologiaan pohjautuvista ajattelumalleista, Niina Andersin, valmentaja
-30 min osallistava improesitys esimerkkityypitykset työelämän tilanteisiin istutettuina, Impronautit
-15 min yhteenvetoa ajattelumalleista improesityksen pohjalta, Niina Andersin, valmentaja

Impronautit + Niina Andersin
Johdon ja työyhteisön valmentaja, coach
Aikuisen oppimisen, mielen ja tunteiden sekä busineksen syväsukeltaja
Kehityksen ulottuvuudet – analyysityökalun ajattelumallityypittelyt, DI psykologi Anssi Balk, MetataitoklinikkaESIINTYJIÄ IMPRONAUTIT-RYHMÄSTÄ
Johanna Viksten on juontaja, ääninäyttelijä, musiikkivalmentaja (musiikkialan tiimivalmennuskoulutus, AmO), laulaja-lauluntekijä jonka lauluja esittävät myös mmm. Katri Ylander, Club For Five, Pate Mustajärvi, ex-Tiktak-Petra, Emilianne, Suvi Teräsniska, Anne Mattila, tangokuninkaalliset, Ipanapa-lastenlevyt jne. Johanna on toiminut kansanedustajien laulattajana sekä kulttuurituottajana (AMK).

ESIINTYJIÄ IMPRONAUTIT-RYHMÄSTÄ
Johanna Viksten on juontaja, ääninäyttelijä, musiikkivalmentaja (musiikkialan tiimivalmennuskoulutus, AmO), laulaja-lauluntekijä jonka lauluja esittävät myös mmm. Katri Ylander, Club For Five, Pate Mustajärvi, ex-Tiktak-Petra, Emilianne, Suvi Teräsniska, Anne Mattila, tangokuninkaalliset, Ipanapa-lastenlevyt jne. Johanna on toiminut kansanedustajien laulattajana sekä kulttuurituottajana (AMK).

Miska Kajanus on näyttelijä, koomikko, muusikko, elokuvaohjaaja.
Miska on Moderni perhe -sarjassakin vilahtanut Amerikassa asuvat moniosaaja. Rooleja mm. Siskonpeti, 21 tapaa pilata avioliitto. Miskalla on takana improkilometrejä jo parilta kymmeneltä vuodelta, näyttelijän koulutus University of Florida / Bachelor of Fine Arts in Theater Performance, 2005

Jussi Ollila (kitara, laulu), Jussi on ammattinäyttelijä, toiminut freelanserina parikymmentä vuotta, hän on mahtava improilija - ja tarkemmin katsoessa muistuttaa Pikku Kakkosen Maltin ja Valtin Valttia... Teatterirooleja, yritystilaisuuksia sekä vuorovaikutuskoulutusta tehnyt Jussi on myös kitaristi sekä laulaja-lauluntekijä.

Hanna Kinnunen on laulaja sekä näyttelijä (mm. Salatut elämät). Hän on valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan puheviestintä. Hän taitaa improvisaatioteatterin ja hän on upea lauluntekijä. Kinnunen on työskennellyt muun muassa Yle Uutisissa ja Yle Puheessa alkaen. Hannaa työllistää Aito iskelmä -kanava ja Salatut elämät -paluu. Hanna on myös kirjailija.

HUOMIOITAVAA VIRTUAALIESITYKSISTÄ
* Zoomin taustakuvana voidaan käyttää yrityksen antamia kuvia toimitiloista tai logoa tms
* Ohjelma on tarkoitettu vain asiakkaan omaan käyttöön, ei tallenteeksi ja julkaistavaksi netissä.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai