IMPRO-MUUVIT –improvisaatioesitys

IMPRO-MUUVIT –improesitys

Kaipaako kokouksenne, tyhy-, koulutus- tai seminaaripäivänne loppukevennystä tai vuosijuhlanne hyvää virettä? Inspiroiva aloitus, välipala tai kohottava loppukevennys web-tilaisuutenne. Ohjelmanumerossa rakennetaan tilaisuuden sisältöön pohjautuvia kohtauksia sekä biisejä. IMPRO-MUUVIT on hetken taidetta, verkon välityksellä koettavaa improvisaatiota - juuri teidän MIELENNE liikahdusten MUKAISTA!
Kaiken ytimessä on irrottelu ja yhteishengen kohotus kepeästi!
Osallistujat saavat antaa ehdotuksia esimerkiksi chatissa, muutama halukas voi tulla ruutuunkin mukaan. Kaiken kokoisille ryhmille sopiva osallistava ja lämminhenkisen humoristinen ohjelmanumero. Kesto: n. 20 min

Ruudussa: Hanna Kinnunen, Johanna Viksten

Hanna Kinnunen on näyttelijä (mm. Salatut elämät – Salla Mattilan roolissa) sekä hän on valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan puheviestintä. Hanna taitaa niin improvisaatioteatterin ja hän on myös upea laulaja. Kinnunen on pitkän linjan toimittaja ja radiojuontaja,hän on työskennellyt muun muassa YLE:n eri toimituksissa sekä kaupallisissa radioissa. Tällä hetkellä hän juontaa Aito iskelmän päivä -radio-ohjelmaa. Hanna on myös kirjailija sekä työskennellyt eri lajien tanssiopettajana.

Johanna Viksten on laulaja-lauluntekijä, musiikkivalmentaja sekä improvisaationäyttelijä, juontaja sekä dubbaaja (mm. Muumimamman rooli Punainen pyrstötähti -elokuvassa sekä Viirun rooli Viiru ja Pesonen -elokuvissa sekä sarjoissa). Improvisoidut laulut sujuvat vankalta lauluntekijäpohjalta: laulettavaa on mennyt mm. Katri Ylanderille, Suvi Teräsniskalle, Pate Mustajärvelle, Club For Fivelle, Petralle, tangokuninkaallisille, koululaulukirjoihin ym. Johanna musiikkialan tiimikoulutuksen ja ammatillisen opettajakorkeakoulun sekä kulttuurituotannon tutkinnon suorittanut. Sisällön suunnittelua Impronautit-ryhmän tapahtumiin on kuulunut jo vuosikausia.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai