Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army

Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army
Täältä löytyy niin upeat jättisaippuakuplat, trendikkäät glittermeikit, säihkyvät glittertatuoinnit kuin myös uutuutena näyttävät siirtotatuoinnit.

Tilaa ihastuttavaa jättisaippuakuplaohjelma, joko jättisaippuakuplashow tai jättisaippuakuplapaja.
Ruffle Army on levittänyt kuplailoa sadoissa tapahtumissa yli kuuden vuoden aikana, muun muassa Linnanmäellä, Korkeasaaressa, Ruisrockissa, Helsinki-päivässä, Lasten Festareilla, Lapsimessuilla, Flow Festivalilla ja lukemattomissa yleisö- ja yksityistapahtumissa ympäri Suomen.

Kuplashow'n kesto on yleensä noin 10 minuuttia, mutta on mahdollista myös toteuttaa pitempikestoista alueohjelmaa, jolloin kuplaillaan rennommin ilman omaa taustamusiikkia. Tällainen kuplailu voi kestää tuntejakin ja se sopii esimerkiksi paikkoihin, joissa on paljon ohikulkuliikennettä. Myös kuplapaja voi kestää tunteja. Kuplapajassa kaikki onnistuvat tekemään kauniita jättikuplia, ja puuha on hauskaa ja koukuttavaa. Kuplapajassa ehtii olla tunnissa noin 30 osallistujaa per ohjaaja. Yleensä jo 4-vuotiaat onnistuvat kuplailemaan ohjauksessamme itsenäisesti, ja sitä nuoremmat voivat osallistua vanhempansa kanssa.

Sateenkaaren väreissä kimmeltävät kauniit kuplat ovat upea elämys, joka tuo taikaa arjen keskelle. Kuplista nauttivat niin lapset kuin aikuiset. Esiintyjät pukeutuvat aina kuplakeikkoja varten näyttävästi, mikä on jo ohjelmanumero sinänsä. He voivat olla hurmaavia kukkaiskeijuja, maagisia yksisarvisia tai värikkään sirkushenkisiä, tai voivat myös pukeutua tapahtuman mahdollisen teeman mukaisesti.

Kuplaohjelma on mahdollista toteuttaa myös sisällä, jos tilaa on paljon ja lattialla matto, jotta liukasta kuplanestettä ei mene lattialle.

Ruffle Army tekee myös suosittuja vedenkestäviä glittertatuointeja, joista innostuvat varsinkin lapset. Näitä kimmeltäviä ihanuuksia loihditaan käsiin tai käsivarsiin, aikuisille myös dekolteelle.
Valittavana on paljon eri malleja (pienissä nopeissa tatuoinneissa muun muassa delfiini, tassu, perhonen, lepakko, dinosaurus ja sydän, isommissa tatuoinneissa muun muassa merenneito, merihevonen, yksisarvinen, prinsessa, Darth Vader, poni, tähdenlento ja sateenkaari) ja kimaltavia värejä. Tatuointi on vedenkestävä ja pysyy iholla useamman päivän, monesti jopa viikon. Siitä jää siis hauska muisto tapahtumasta moneksi päiväksi.

Yksi tatuointiartisti ehtii tekemään isoja monivärisiä tatuointeja tunnissa noin 10 kappaletta ja pieniä yksivärisiä tatuointeja noin 20 kappaletta. Isoissa tapahtumissa tehdään aina pieniä tatuointeja, että mahdollisimman moni ehtii saada sellaisen. Glittertatuointeja on tehty jo viiden vuoden ajan erilaisissa tapahtumissa, muun muassa kauppakeskuksissa ja isoissa ja pienissä lastentapahtumissa, ja pisteellä on aina pitkä jono. Lähes kaikki lapset haluavat glittertatuoinnin sellaisen nähtyään, ja myös aikuiset rakastavat glittertatuointeja. Alaikäraja tatuoinneille on 3 vuotta.

Säkenöiviin palveluihin kuuluu myös glittermeikkaus. Glitter on juuri nyt supertrendikästä, ja glitterpiste sopii täydellisesti sekä lasten että aikuisten tapahtumiin. Meikkaus on mahdollista toteuttaa myös biohajoavalla ekoglitterillä.

Yksi glitterartisti ehtii tehdä tunnissa noin 10-20 meikkiä riippuen halutusta näyttävyydestä ja glitterin määrästä. Glitterpisteellä siis lisätään ihania kimalteita asiakkaan oman meikin päälle, tai esimerkiksi hiuksiin tai partaan. Värejä on paljon ja glitteriä on eri kokoja, ja niitä yhdistellään näyttävän ja taianomaisen lopputuloksen saamiseksi.

Alaikäraja glittermeikkaukselle on 5 vuotta. Esimerkiksi kauppakeskustapahtumissa ja lähes aina lastentapahtumissa tehdään glittermeikkauksen valmiilla glittersekoituksilla, jolloin niitä ehtii tehdä noin 20 kpl tunnissa.

Uusin palvelu on hurmaavien siirtotatuointien tekeminen tapahtumissa. Kauniit, näyttävät tatuoinnit toteutetaan englantilaisen Paperself-yrityksen laadukkailla vedenkestävillä siirtotatuoinneilla ainoana Suomessa.
Palvelu on suunnattu ensisijaisesti aikuisille. Tähän on erityisesti suunniteltu asuteema on 20-luku. Tatuointien kuvioita ovat muun muassa kauniit valkoiset "pitsikukat", perhoset, pääkallot ja sulat. Siirtotatuoinnin voi laittaa mihin tahansa iholle, myös kasvoille. Yksi artisti ehtii tehdä tunnissa noin 12-18 siirtotatuointia riippuen tatuoinnin koosta ja sijoittelusta. Siirtotatuoinneista on mahdollista toteuttaa myös versio lapsille: silloin käytetään pienempiä kuvioita, jolloin tatuointeja ehditään tehdä ainakin 20 kappaletta tunnissa. Lapsille löytyy kuvioina esimerkiksi dinosauruksia, yksisarvisia, ötököitä, perhosia ja ufoja.

Glitteriä ja siirtotatuointeja yhdistämällä saa ihastuttavia, luovia ja näyttäviä kokonaisuuksia aikaan.


Ruffle Army pukeutuu aina meikkaamista ja tatuoimista varten näyttävästi. Lastentapahtumissa he ovat yleensä keijuja tai yksisarvisia, aikuisten tapahtumissa on mahdollista olla esimerkiksi 20-luvun eteerisessä ja juhlavassa art deco –hengessä, tai vaikkapa sirkusteemaisia, Kuolleiden päivä -asuissa, zombieita, 80- tai 90-luvun asuissa tai ylipäänsä kimmeltävissä juhlavaatteissa. Myös toiveita teemasta otetaan ilolla vastaan.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai