Jenni Janakka, Asennemuija

ASENNEMUIJA JENNI JANAKKA
kirjailija, kirjoittaja ja pihetaiteilija

Asennemuija
on Jenni erinomainen titteli. Jenni tarjoaa osaamista esiintyjänä ja kirjoittajana sekä yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa röyhkeen upeita asennetuotteita.

Jenni Janakka
on tullut tutuksi Röyhkeyskoulustaan sekä yhdessä Kaisa Merelän kanssa tehdystä podcastista Himocast. Tämän lisäksi Jennin on toiminut mm. TV-ohjelman Hyvät ja huonot uutiset käsikirjoittajana ja ohjaajana. Jenni on hauska, empaattinen ja pragmaatikko.

Röyhkeyskoulu
syksyllä 2018 syntynyt koulu, joka opettaa tunnistamaan ja sanoittamaan osaamista. Hyvää kehtaamista ja stereotypioiden sekä lokeroiden ravistelua vapauttavan naurun ja datatykityksen kera. Tällä hetkellä Röyhkeyskoulua on saatavilla kirjana, tilaisuutena, showna, webinaarina ja verkkokurssina.

Esiintyjä
aloitti uransa näyttelijänä 10-vuotiaana teatterin lavalla ja siitä lähtien hihat on ollut käärittynä. Hän on kotonaan yleisön edessä, mutta toisaalta rakastaa syventyä tutkimaan päiväkausiksi tieteellisiä tutkimuksia. Iso tai pieni tilaisuus, live tai kameroiden edessä, striimit tai podastit.

Esillä
vaikka Jenni ei (vielä) ole koko kansa mediapersoona, niin töidensä ja tietämyksensä takia hän on kyllä eri medioissa ollut esillä. Häntä on jututettu stereotypioista, yrittäjyydestä, seksuaalisuudesta ja naisten voimaantumisesta - lanseerattiinhan Röyhkeyskoulu alkujaan naisille ja viikkoa ennen #metoo:n läpilyöntiä.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai