Jenni Kokander

JENNI KOKANDER on koko kansan tuntema viihdyttäjä, viihteen moniottelija, näyttelijä, juontaja, luennoitsija, koomikko ja kirjailija joka valmistui Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2004.
Kokander rakastaa punajuuria, mammutteja ja Kreetan saarta.
Jennin juonnot ovat loistavaa verbaliikkaa ja huumoria täynnä.

LUENTO:
LÄSNÄOLOPAKKO - koulutus jossa riittää, että on läsnä.

”Parhaaseen tulokseen päästään, kun opitaan nauttimaan toisten onnistumisista. Kateus ei ole kunnianhimoa. Kun pään ottaa pois omasta takapuolesta, niin näkee ja kuulee paremmin miten hyviä tyyppejä ympärillä on.”

Jenni Kokander tunnetaan positiivisesta ja avoimesta esiintymisestään ja siksi hän onkin kysytty esiintymiskouluttaja ja motivaatiopuhuja.
Kokander on läsnäolon ammattilainen, eikä pelkää puhua vaikeistakaan asioista, huumoria kuitenkaan unohtamatta. Koulutus antaa välineitä kuulemaan ja näkemään ympärillä olevat voimavarat ja myös ratkaisut konflikteihin. Opitaan miten ärsyttävää työkaveria on helpompi sietää ja miten toimia, kun vessapaperi on loppu. Sen sijaan, että keskityttäisiin vapautumaan, heittäytymään ja pitämään meteliä itsestään, etsitään avaimia ilmapiiriin, joka motivoi ja tuottaa parhaan tuloksen - Turvalliseen tilaan, jossa tulosta haetaan yhteisen hyvinvoinnin kautta.

”Tässä koulutuksessa ei tarvitse pelätä, että joutuu osallistumaan. Keskusteluun saa mieluusti ottaa osaa, mutta kuuntelemisesta saa papukaijamerkin”
Kokander käyttää työvälineenään mm. stanislavskilaisen näyttelijäntyön tekniikoita. Metodi kehittää kykyä kuunnella toista ihmistä ja nähdä hänet tarkemmin – kummatkin taitoja, joista on erityistä hyötyä konfliktinratkaisutilanteissa.
”Perusajatus on, että jokaisesta itsestään löytyy ratkaisut ongelmatilanteisiin. Kykyä ymmärtää toista konfliktissa pystytään kehittämään yksinkertaisilla harjoitteilla, joissa hyödynnetään hallitsevien olosuhteiden voimavaroja”.

Jennin Putous- sketsihahmot ovat hykerryttäneet suomalaisia tv-katsojia useamman kauden ajan.
IRMA RÖNKKÖ
Yksitotinen Irma Rönkkö on topakka eläkeläinen, jolla on sana hallussa. Hän on suuri suomalaisuuden ystävä, asunaan aina Marimekkoa ja kasettisoittimessaan Jari Sillanpää.
– Siltsu parantaa haavat.
Irma on myös Putous-hahmon venäläisen kotiäidin Svetlana Rönkön anoppi – mahtaako Svetlanakin pyörähtää lavalla, sitä sopii toivoa!
– Ihan hevonhumppaa ja höpöhöpöjuttua…minä en koskaan tule kutsumatta!

SVETLANA RÖNKKÖ
Putouksen kuudennen tuotantokauden sketsihahmokilpailussa hopealle kirinyt Svetlana elää ja voi hyvin.
Svetlana on yksityisyrittelijä Helsingistä. Etniseltä taustaltaan venäläinen, ja Suomeen sieltä muuttanut eli emigrantoitunut kotirouva.
Svetlana teki tunnetuksi muun muassa hokemat ”Ehkä vähän tuhmaa” ja ”Minulla ei ole mitään salattavaa”.
Svetlana Rönkkö on nainen, joka osaa ottaa tilan haltuun. Vaikka monesti puhutaankin, että venäläiset naiset osaavat esimerkiksi pukeutua paljon paremmin kuin suomalaiset, on Rönkkö kuitenkin vaatimattomasti eri mieltä.
– No, minä olen vain tällainen kaksipassinen harmaavarpunen, mutta kylla upeus tulee shisältäpäin, Rönkkö miettii.

AMURIN ENKELI
Amurin enkeli on taivaallisiin sotajoukkoihin kuuluva, reipas tampereen murretta vääntävä, Enkelparventiellä asuva, pinkkiä pukeutuva Jumalan Tinderi, eli amerikkalaisittain Pimp!
Amurin enkeli tunnetaan myös nimellä Cupido tai Ero, joka ampuu rakkauden nuolia, eli parittaa ihmisiä. Amurin mottona on ”Usko, Toivo ja Rakkaus”. Ja Suurin niistä on Erotiikka.
– Seuraavassa elämässäni olen Arkkienkeli, sanoo Amurin enkeli ja ihannoi arkkienkeleitä Mikaelia ja Gabrielia, vai olikohan se kuitenkin Mikael Gabrielia.
Amurin Enkeli ampuu nuolia, mutta osuu myös harhaan ja erehtyy. Näin kävi mm. Jenni Haukion nuolen kanssa, kun vastaan kävelikin Sale.
– Hävettää tunnustaa: mutta aina ei osu.
Toteemieläimekseen Amurin enkeli kertoo Ikurin Tiikerin eli Pate Mustajärven.
– Awink, Awink!
Amurin enkeli -hahmo on tuttu kevään 2017 Putous TV-ohjelmasta. Jenni Kokander on jälleen luonut hurmaavan hahmon, jonka voi nyt tilata myös viihdyttämään erilaisiin tilaisuuksiin.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai