Kaappi auki

Minna Kivelän ja Antti Taipaleen yhteisproduktio Kaappi Auki! on hulvaton kokoillan komedia, joka kertoo siitä, miten entinen huippustailaaja Make Mäkimaa jättää kaiken taakseen ja perustaa pukuvuokraamon, jossa myy menneisyyttään pois iltapuku kerrallaan.

Terttu Silvennoinen etsii kuumeisesti itselleen asua pomonsa syntymäpäiväjuhlille, mutta joutuu kohtaamaan oman epävarmuutensa ja pelkonsa, kun hän astuu Maken liikkeeseen asiakkaaksi.

Kaiken lisäksi Lisbeth Sohlberg kaupungin kovin juorutoimittaja, kärkkyy Maken kintereillä paljastaakseen Maken menneisyyden salaisuudet julkisuuteen.

Make ikään kuin vahingossa ja sattumalta keksii itselleen keinon päästä pois Lisbethin kynsistä luomalla itselleen kaksoissiskon ja soppa on valmis.

Sekä Tertulla että Makella on omat menneisyyden luurangot kaapissa…

Kaappi Auki! komediassa putsataan pölyt menneisyyden luurangoista, korjataan huulipunalla vahingot ja laitetaan asiat helman heilautuksella kuntoon.

Miksi Terttu käyttää vaan poolopaitoja? Kuka voitti Rubiininen Nokkahuilu -kilpailun? Mikä hyydyttää Maken hymyn? Onko kaksi huoltomiestä parempi kuin yksi?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saatte vastauksen esityksessä…

Luvassa yllättäviä juonenkäänteitä, jännitystä, naurua ja musiikkia sekä vaihtuvia hahmoja.

Esityksen kesto: 1h 30min. Esitys voidaan esittää väliajalla tai ilman väliaikaa.


Käsikirjoitus: Minna Kivelä ja Antti Taipale
Rooleissa: Minna Kivelä ja Antti Taipale
Puvustus: Elina Vättö

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai