Laulava Pupujussi

Laulava Pupujussi laulaa ja laulattaa pienissä ja suurissa lastenjuhlissa ja tapahtumissa. Elävän pianosäestyksen mukana lauletaan yhteislaulut sekä esityslaulut, ja laululeikeissä Pupujussi leikkii lasten kanssa. Oma sähköpiano on tarvittaessa mukana ja isommalla estradilla voi Pupujussin mukana loikkia toinen muusikko.

Ohjelmisto koostuu tutuista lauluista kuten Rati riti ralla, Mörrimöykky, Peipon pesä, Muumit, sekä Leenan säveltämistä uusista lastenlauluista, joita löytyy levyiltä Suuret Seikkailijat ja Matkalla Jouluun. Uudet laulut ovat tarttuvia, melodisia ja rytmikkäitä lauluja, jotka sopivat lastenkin laulettavaksi.

Ohjelmistoa muunnellaan aina vuodenajan tai juhlan aiheen mukaan. Laulut voidaan ryhmittää myös sadun, tarinan tai runojen ympärille. Laulavalla Pupujussilla on myös valmiita konsertteja, kesto 45 min: Suuret Seikkailijat, Matkalla Jouluun ja Mediasatutunti.Laulavalla Pupujussilla on lämmin, läheinen, lapset huomioiva ote.

Laulavan Pupujussin esitys on aina vuorovaikutteinen; laululeikeissä lapset saavat leikkiä mukana ja välijuonnoissa saattaa olla kiperiäkin kysymyksiä. Laulavan Pupujussin esitys muuntuu myös lasten iän mukaan; vauvaryhmille, päiväkoti- ja ala-koulu ikäisille on kullekin omat laulunsa ja juttunsa. Eikä aikuisiakaan unohdeta, sillä jokaisella on mahdollisuus tulla ilonpitoon mukaan. Kesto: konsertit 35 -45 min, tai monta lyhyttä jaksoa.
Laulava Pupujussin voi tilata esiintymään päiväkotiin, kouluun, kerhoon, kirjastoon, perhejuhliin, syntymäpäiville, lastentapahtumiin sekä myös kauppakeskuksiin ja ulkotapahtumiin. Mieluiten Pupujussi esiintyy akustisesti, mutta suuremmassa tilassa on äänentoisto apuna. Tarvittaessa Laulava Pupujussi myös juontaa juhlat.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai