Miauskis/ Pelle Pappa/ Uusio Ulla

Miauskis

Sinua tervehtii Miauskis-kissa, joka laulaen, tanssien ja leikkien saa sekä lapset, että lastenmieliset laulamaan, nauramaan ja pomppimaan mukavan rytmikkään musiikin tahtiin. Säestys tapahtuu cd-taustoilla ja joskus kissa innostuu näppäilemään kitaraakin. Miauskis kissa on suloinen karvaturri johon lapset ja lapsenmieliset ihastuvat ikihyväksi. Kisuli ottaa myös lapsia lavalle laulamaan. Miauskis-kissa vetää myös halutessannen lasten Karaoken.

Pelle Pappa

Pelle Pappa työskentelee Miauskis-kissan kanssa. Pelle Pappa tekee palloja jutustellen lasten kanssa ja Pappa ottaa yleisönsä hersyvällä huumorillaan ja tilannekomiikallaan. Papan ”työaika” on sovittavissa tilanteen mukaan.

Uusio-Ulla ja Bio-Pate

Uusio-Ulla kertoo kierrätyksestä, materiaalin uusiokäytöstä, jätteiden ja sitä kautta maapallon kuormituksen vähentämisestä, sekä veden säästämisestä musiikin ja huumorin kautta. Musiikki tulee cd:ltä. Uusio Ulla laulaa, opettaa biopussin tekoon, yms. Bio Pate toimii seremoniamestarina ja johdattelee kompostoinnin ihmeelliseen maailmaan , mikä huipentuu Kompostori Kokkisen rokkiin. Esityksessä on riemua: siinä tanssitaan, lauletaan porukalla ja ratsastetaan keppihevosilla, että hippulat vinkuu.

Kielet

  • Saksa Saksa
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai