Miika Korkatti

ESITTELY

Mentaalitaikuri Korkatti on velhomaailman villi kortti, joka ei pelkää rikkoa perinteisiä mielikuvia taikureista. Hänen taikuudessaan sekoittuukin klassinen silmänkääntö ja moderni mentalismi tavalla, jolla kukaan toinen taikuri ei Suomessa esiinny.
Vuosien aikana Korkatti on voittanut useita Suomen mestaruuksia taikuuden saralla ja noussut vakiokasvoksi suomalaisen yritysmaailman keskuudessa.
Korkatti tarjoaa tapahtumaasi maailmanluokan mysteeriviihdettä, joka todennettavasti vastaa 100% asiakkaiden korkeita odotuksia – kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella.
Korkatti teki vuonna 2022 laajamittaisen tyytyväisyyskyselyn vanhoille asiakkailleen. Vastausten perusteella 100% kokee taikurin vastanneen odotuksia, 100% pitää esityksen hinta-laatusuhdetta hyvänä sekä häntä suositeltiin 9.2 / 10 arvosanalla.

OHJELMISTO

MENTALMAGIC - SHOW
Mentalmagic -show on Korkatin kruununjalokivi, johon hän valinnut vaikuttavimmat ihmeet, joita taikurille on vastaan tullut. Esitys ei pelkästään taivuttele vieraidesi todellisuudentajua, vaan pakottaa myös kysymään, mihin kaikkeen ihmismieli pystyy. Tämä kaikki toteutuu hyvällä maulla ja pilke silmäkulmassa.
Esityksen keskiössä ovat juuri Sinun vieraasi ja se, mitä heidän persoonansa tuovat esitykseen. Näin ollen jokainen esitys on aidosti ainutkertainen elämys, joka toimii todistetusti erinomaisena jäänmurtajana vapauttaen tilaisuuden kuin tilaisuuden ilmapiirin.
Kesto: n. 40 minuuttia tai sopimuksen mukaan

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI
Käsi ylös, kuka on joskus halunnut tavata taikurin? Useimmille suomalaisille taikurin kohtaaminen livenä on yhä uusi ja jännittävä tilanne, jota on hartaasti toivottu.
Kiertelyssä mentaalitaikuri liikkuu tyylikkäänä seuramiehenä pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esittäen lähitaikuutta pienelle seurueelle kerrallaan. Palautteissa usein korostuu, kuinka kivaksi vieraat ovat kokeneet, kun taikuri on tullut suoraan silmien alle esiintymään. Lisäksi moni tilaaja on kiitellyt sitä, miten hyvin kiertelevä taikuri toimii muun ohjelman lomassa
Kesto: 1 - 3 tuntia sopimuksen mukaan

TAIKOVA JUONTAJA
Kaipaatko tilaisuuteesi käytännön kapellimestarin, joka ammattilaisen ottein varmistaa, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin? Juontaja on myös avainasemassa, kun puhutaan tilaisuuden yleisen ilmapiirin ja arvokkuuden nostattamisesta.
Korkatti ei ole pelkästään ammattiesiintyjä, vaan ennen kaikkea hyvä tyyppi, jonka kanssa ihmiset viihtyvät. Lisäksi taikurin on mahdollista istuttaa juontojen lomaan hämmästyttäviä taikatemppuja.
Kesto: Sopimuksen mukaan

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai