Maltti ja Valtti

Maltti ja Valtti hurjassa vauhdissa!

Lastenohjelmista suuren suosion saaneet aidot, alkuperäiset liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti ovat liikkeellä. Heidän edesottamuksistaan ei vauhtia eikä vaarattomia tilanteita puutu!

Hulppean hauskojen liikennepuistokonstaapelien esitys on lapsiperheissä tutuksi tulleen kaksikon ammattitaitoinen ja laadukas esitys.

Lupsakat lasten liikennepuistokonstaapelit ratkovat innolla elämisen pikku koukeroita ja musisoivat. Kaksikko on todellinen ilopilleri duo ja heidän tarinansa ovat hykerryttävän hassuja. Maltin ja Valtion iloisuus tarttuu ja tärkeät liikenneasiat tulevat tutuiksi ihan vaivihkaa.
Terveelliset elämäntavatkaan eivät jää vieraiksi. Kiperät tilanteet selvitetään, vaikka toisinaan eteenpäin mennään melkein rimaa hipoen. Lasten neuvot ovat veijareille apu vailla vertaa!

Maltti ja Valtti ovat pikku-fanien suosikkeja. Esitys on fanien odotukset täyttää vauhdikas ja koko perheen valloittava show tärkeistä teemoista.

Maltin ja Valtin Live-esitys käsittelee hahmoille ominaisella fyysisen komiikan keinoilla tärkeitä asioita, kuten liikenneturvallisuutta, turvavyön, kypärän ja heijastimen käyttöä, ystävyyttä ja terveellisiä elämäntapoja. Esityksessä on aina myös vähintään yksi musiikkinumero. Mukana on myös Maltin ja Valtin omaa tuotantoa. Kappaleita ovat mm. "Homma hanskassa”, ”Synttärijuhlat”, ”Karies, karies” sekä ”Matka mummolaan”.

Yleisötyö esityksen jälkeen on vapaamuotoista toimintaa tapahtumaväen parissa - lasten ja vanhempien kanssa jutusteltua. Maltti ja Valtti jalkautuvat yleisön pariin valokuvattavaksi sekä jakamaan lapsille virallisia Maltti ja Valtti-leimoja.

Tulossa
Maltin ja Valtin suosio kasvaa jatkuvasti. Syksyllä 2015 julkaistiin jo toinen Maltin ja Valtin vauhdikas seikkailu kuvakirjana. Luvassa on myös Maltin ja Valtin jouluinen seikkailu.

Katso Maltti ja Valtti Ylen Areenassa

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki
  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai