Merkkarit

Merkkarit & Kai Kuutamo

Lastenmusiikkibändi Merkkarien ja sirkustaiteilija Kai Kuutamon esityksessä yhdistyvät vauhdikas ja omintakeinen lasten rock-musiikki, taitavat sirkustemput sekä hauskat ja osallistavat laululeikit.

Esityksessä soivat Merkkareiden omat kappaleet sekä klassikkolastenlaulut. Energinen esitys tempaa yleisön mukaansa, ja tututkin lastenlaulut saavat Merkkarien käsittelyssä aivan uutta virtaa. Kai Kuutamo esittelee kappaleiden säestämänä taitojaan eri jongleerausvälineillä ja johdattelee katsojat mukaan yhteisiin musiikkileikkeihin.

Hauskan esityksen ja kokeneiden esiintyjien parissa viihtyvät helposti myös aikuiset ja nuoriso. Esitys sopii niin suurille festivaaliareenoille ja teatteritiloihin kuin myös pienempiin tilaisuuksiin, päiväkoteihin ja kouluihin.

Esityksen kesto 20-40 minuuttia sopimuksen mukaan.

Voimme esiintyä suomeksi ja ruotsiksi!
Vi kan uppträda på finska och svenska!

"Loistava yhdistelmä: tuttuja lauluja, liikunnallista interaktiivisuutta, hauskoja juontoja ja vielä upeita ja lystikkäitä sirkustemppuja. Ja yleisö koki jotenkin olevansa esityksen ytimessä, kun osa jutuista tapahtui siinä ihan lähellä ja osittain jopa yleisön joukossa. Aivan mahtavaa!"
- Siv Ilola / Lasten Laulukaupunki -tapahtuman järjestäjä, Salossa 2017

Merkkarit: JOULUPUKKI & TEMPPUTONTTU: LASTEN JOULULAULUSIRKUSSHOW

Joulupukki ja hänen lahjakas tonttuystävänsä Tempputonttu esittävät rakastettuja joululauluja ja hämmästyttäviä jongleeraustemppuja. Vauhdikas ja hauska esitys sopii kaikenikäisille lapsille.
Esityksessä kuullaan joululauluja rokkaavalla meiningillä ja hämmästellään painovoimaa uhmaavia jongleeraustemppuja eri välinein! Kiperiltä tilanteiltakaan ei säästytä esityksen aikana, kun laulujen lomassa pohditaan poroja kahvimukin pohjalla, Korvatunturilla annettavia korvapuusteja sekä sitä miten moni asiaa menee helposti pipariksi.
Lapsille suunnattu lämminhenkinen ja hauska jouluesitys tarjoaa huumorin helmiä myös aikuiskatsojalle, ja taitavat sirkustemput hämmästyttävät kaikenikäisiä. Työryhmällä, Merkkareistakin tutuilla muusikko Valtteri Virtasella ja sirkustaiteilija Kai Kuutamolla, on reilusti yli kymmenen vuoden kokemus niin jongleerauksen, joulupukkeilun kuin musiikinkin saralla.
Esityksen yhteydessä onnistuu myös erikseen sovittaessa valokuvaustuokio tai lahjojenjako.


Kesto noin 20 min
Suositusikä 2+
Esitykseen sisältyy oma äänentoisto
Esitys mahtuu pieniinkin tiloihin

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Ruotsi Ruotsi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai