Tommi Viikinkoski

MENTALISTI, MIELIALAHAKKERI & MIELEN TAIKURI

Tommi Viikinkoski on mentalisti, kouluttaja ja median moniosaaja. Tommi kuuluu kansainväliseen ammattimentalistien, hypnotistien ja muiden psyykikkoviihdyttäjien kattojärjestöön, Psychic Entertainers Association Inc'iin. Tommi on järjestön neljäs suomalaisjäsen kautta aikain. Hänellä on vuosien kokemus radiotyöstä ja esiintymiset taikurina ja mentalistina ovat vieneet häntä ympäri Suomen jo noin 10 vuoden ajan. Tommi on myös osa Huijarit-ryhmää, jonka videot Nelonen Median netissä herättivät kummastusta syksyllä 2015. Videoissa ryhmä mm. maksoi ostoksiaan paperilla ja huijasi itselleen ilmaisia vaatteita sekä hotellihuoneen.

MENTALISTI

Tommi Viikinkoski tarjoilee huipputason viihdettä yritysten asiakas- ja henkilöstötapahtumiin yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Lavalla tapahtuva viihteellinen Oudot ihmeet -show naulaa katsojat penkkeihinsä ja kutsuu heidät luomaan jotain uniikkia ja erityistä. Se osallistaa yleisön ja saa vieraat viihtymään. Katsojat kutsutaan heti alusta alkaen mukaan luomaan showta, joka jää elämään vielä seuraavan viikon kahvipöytäkeskusteluihin.

“Esitys oli mukaansatempaava ja esityksen jälkeenkin hämmästeltiin tapahtunutta. Juhlat muistetaan vuosienkin jälkeen tästä esityksestä!”
— TIMO SIREN, TAMMER BRANDS OY


CLOSE-UP
KESTO SOPIMUKSEN MUKAAN.
Taikuus on parasta livenä, mutta erityisesti se iskee ihan läheltä koettuna. Silmien alla tapahtuvat ihmeet pelikorteilla tai muilla esineillä luovat hetken, jota voi hyvällä omallatunnolla kutsua taikuudeksi. Se on se hetki, kun se mitä näit oli jotain niin outoa, että päässäsi olevat rattaat hyppäävät muutaman pykälän ylimääräistä ja suustasi pääsee huudahdus: “Mitä tapahtui?!”
Lähitaikuus on loistava icebreaker tilaisuuksiin, joissa mentalisti voi kierrellä pienemmissä pöytäryhmissä pidemmän aikaa ja haluat vieraillesi jotain joka taatusti jää mieleen.

“Tommi oli erinomainen valinta pikkujouluihimme. Esitys oli todella hämmentävä ja viihdyttävä. Plussaa myös yleisön osallistamisesta ja hyvästä tilannekomiikasta.”
— SINI PENTIKÄINEN – FONECTA
“Tommi Viikinkoski on yksinkertaisesti loistava esiintyjä, joka rennolla ja humoristisella otteella kutsuu sinut ällistyttävälle matkalle ja herättää kysymyksen: Mitä ihmettä oikein tapahtui?”
— KAI TANNER, TEATTERINJOHTAJA - RAKASTAJAT-TEATTERI
“Henkeäsalpaava, yllättävä ja hauska!”
— IIRIS JOKINEN - SATAKUNNAN KANSA


LUENNOT

Ihmismielen manipulointia ja huijaamista opiskellut Tommi Viikinkoski kiinnostui omakohtaisten kokemusten myötä asenteesta ja näkökulman muutoksesta vuonna 2016 ja luennoi nyt siitä, miten kääntää esteet mahdollisuuksiksi. Häneltä ilmestyi aiheeseen liittyen kirja keväällä 2023.
Tommi on puhunut aiheesta niin yrittäjille kuin oman alansa ammattilaisille, tarjoten heille uutta näkökulmaa suhtautua omiin ongelmiinsa. Hän opiskelee myös ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, ja valmistuu Helsingin Psykoterapiainstituutista keväällä 2024.
Luontevasti ja innostavasti esiintyvä Tommi Viikinkoski tarjoaa yleisölleen uniikin tavan nähdä oma tilanteensa ja ne tavat, joilla jokainen meistä muodostaa oman todellisuutensa.

Miten kääntää esteet mahdollisuuksiksi?
KESTO 45 MINUUTTIA
Stoalaiseen elämänfilosofiaan pohjautuva luento kertoo filosofian tärkeimmät opetukset moderniin elämään. Stoalaiset pohtivat mm. sitä, kuinka hiljentää ulkomaailman hälinä ja keskittyä itselle tärkeisiin asioihin. Uuden asenteen myötä voimme muuttaa sisäisen puheemme kestämään paremmin elämän eteemme tuomia haasteita.
Luennolla pohditaan, mistä motivaatio todella syntyy, miksi on parempi tehdä kuin jättää tekemättä ja miten oppia pysäyttämätön asenne lähes mihin tahansa elämäntilanteeseen, ja millaista on itsensä hyväksyminen tässä ja nyt.

“Tuhannet kiitokset keikasta, puheenvuorosi avulla tapahtuma lähti oikeille raiteille ja ihmiset käänsivät “tutkansa” positiiviseen asentoon.”
— KAISA LÖFGREN, PRIZZTECH OY
“Ajatuksesi asenteesta, rohkeudesta ja läsnäolosta toivat esille kuinka helposti voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiin, kunhan tunnistamme vain että olet mitä ajattelet.”
— PEKKA MÄÄTTÄ, PEKKANISKA OY


LUENNON AIHEITA:
Miten kääntää esteet mahdollisuuksiksi?
Kuinka hiljentää ulkomaailman hälinä ja keskittyä itselle tärkeisiin asioihin?
Stoalaisen elämänfilosofian tärkeimmät opetukset moderniin elämään
Miksi on parempi tehdä kuin jättää tekemättä

Kysy lisää!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai