Ulla Virtanen

ULLA VIRTANEN on näyttelijä, improvisoija ja juontaja


Ulla Virtanen on opiskellut ympäri maailmaa, Lontoossa, New Yorkissa ja Los Angelesissa. Nykyään häntä näkee ja kuulee Suomessa niin televisiossa kuin radiossakin sekä teatterilavoilla. Häntä on nähty mm. TV2:n Suorana: Kortesmäessä, Tuubissa MTV:llä sekä Radio NRJ:n ja YleX:n taajuudellakin.

Improvisaatioryhmä VSOP:n kanssa Ulla on kiertänyt ympäri Suomea ja Amerikkaa. Yleisön viihdyttäjänä Virtasta on nähty mm. Elämä Lapselle -konserteissa, Nenäpäivissä YLEllä sekä Talent Suomessa.

Ulla on älykäs, nopea ja hauska lavajuontaja. Englanniksi juontaminenkin taittuu häneltä täysin sujuvasti. Sanavalmis ja rohkea juontaja ei pelkää muuttuvia tilanteita ja tekee tilaisuudesta toimivan.

VUOROVAIKUTUSKOULUTUS,
ESIINTYMISVAPAUTTA TYÖSSÄÄN PUHUVILLE, RYHMÄHENGEN KOHOTUS

Näyttelijä, koomikko, improvisoija Ulla Virtanen tuo koulutuksessaan yrityksellenne / työryhmällenne uusia virikkeitä, luovuutta tai innovaatiokykyä. Vuorovaikutuskoulutuksen keinoin parannetaan yrityksen yhteishenkeä ja laajennetaan ajattelumaailmaa sekä annetaan rohkeutta innovointiin, positiiviseen kanssakäymiseen sekä uuden yrittämiseen. Moka on lahja, josta voi aina oppia uutta ja viedä suunnitelmat vielä korkeammalle tasolle. Tämän koulutuksen tarkoitus on saada aikaa vapaampi ja luovempi ilmapiiri, jossa yksilöt uskaltavat ilmaista itseään ja yhdessä me-hengellä viedä yritystä / työryhmää uudelle tasolle.

Tarvittaessa koulutukseen voi sisällyttää osion esiintymiskoulutusta niille, jotka työssä joutuvat "esiintymään" eli pitämään puheita ja luentoja.
Suosituskesto 2-3h

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai