Valetarjoilija Antsa

Valetarjoilija Antsa tilaisuudessa tuo hauskan mausteen yllätyksellistä ja arvaamatonta tilannekomiikkaa, joka ei lopulta jää keneltäkään huomaamatta. Tämän kaiken kruunaa tarjoilijan paljastuminen näyttelijäksi, joka improvisoi tilaisuuteen sopivan kokonaisuuden hetken tarinoita yhdessä yleisön kanssa.

Antero Nieminen on tehnyt improteatteria yli 20 vuotta yksin ja ryhmissä: Irtohirvi (Kotka) Stella Polaris, Reactori (perustajajäsen), VSOP sekä Impronautit.

Antsalla on moneen tilaisuuteen sopivia, kohteen tai henkilön mukaan räätälöityjä improvisoituja esityksiä viidestä minuutista puoleen tuntiin. Vaikka esitykset ovat ennalta suunnittelemattomia, niissä voidaan aina huomioida erityisesti vaikkapa syntymäpäiväsankari tai eläkkeelle lähtijä hänen lähipiirinsä suotuisalla ennakkoavustuksella ja järjestää sankarille unohtumaton, henkilökohtainen ja hauska hetki tarinoiden lomassa, jotka tuntuvat olevan kuin hänen omasta elämästään ja enemmänkin. Tarinoissa on aina positiivinen vire ja ne kertovat huumorin keinoin jotain uutta henkilöstä, jotain mitä kukaan ei ole ennen kuullutkaan.
Antero on esiintynyt teattereissa, ravintoloissa ja firmakeikoilla ympäri Suomea.

Antero voi toimia myös tilaisuuden juontajana ja improvisoida sovittuihin kohtiin pieniä tarinoita alustukseksi, kevennykseksi tai vaikkapa tunnelman kohottamiseksi. Kaikki on räätälöitävissä asiakkaan ja tilaisuuden mukaan.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai