Koomikot ja imitaattorit

Wikipedia kertoo seuraavaa: Koomikko (myös komedienne, naispuolinen koomikko) on henkilö joka yrittää saada ihmiset nauramaan käyttäen apunaan erilaisia menetelmiä kuten kertomalla vitsejä tai jatkuvalla tarinankerronnalla.

Näinhän se on, mutta eri ihmisiä naurattavat eri jutut ja toiset jutut sopivat paremmin toisaalle kuin toiset jutut. Siksi on tärkeää ketä ja minkä tyyppistä koomikkoa olet tilaamassa omaan tilaisuuteesi. Me ohjelmatoimistona käymme säännöllisesti seuraamassa alan esiintyjiä eri tapahtumissa ja myös asiakkailtamme saadun palautteen perusteella osaamme suositella tilaisuuksiin juuri sitä oikeaa koomikkoa. Saatte varattua kauttamme stand up -koomikot, imitaattorit, suositut hahmot ja muusikot monien muiden hauskuuttajien ohella.

Stand-up on yleisimpiä komiikan lajeja

Stand up on herkkä laji ja parhaiten se toimii tapahtumassa, missä yleisö istuu ja keskittyy esiintyjän esitykseen. Valaistus ja näkyvyys ovat tärkeä elementti. Yleisötilan valaistus on mielellään himmennetty ja valokeila on suunnattuna esiintyjää kohden. Pienemmissäkin tapahtumissa myös laadukas puheäänentoisto on oleellinen tekijä esityksen onnistumiseksi. Stand up -koomikot osaavat ottaa yleisönsä haltuun ammattimaisesti ja osaavat sytyttää yleisön kuin yleisön. Shown kesto on tyypillisimmillään 25-30 min.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai