Janne Kataja

Janne Kataja- juontaja, tv-kasvo, radioääni, näyttelijä, dubbaaja, visailuisäntä, koomikko, toimittaja, taikuri, viihdyttäjä ja virkistävän erilainen luennoitsija.

Monilahjakas Janne Kataja on tullut tutuksi lukuisista suosituista tv-ohjelmista, radion aamuohjelmista sekä eri teatterien lavoilta. Jannella on kokemusta sadoista erilaisista tilaisuuksista yritysten pikkujouluista vadelmakarnevaaleihin ja messuista kiihdytyskisoihin.

Janne on esiintyjänä varsinainen leatherman, joka mutkattomalla tyylillään juontaa sujuvasti tilaisuuden kuin tilaisuuden, naurattaa oivaltavalla tässä ja nyt-tilannekomiikalla ja häikäisee näyttäviä illuusioita luovana taikurina.

JUONTAJA
Janne on juontanut satoja yritystilaisuuksia, asiakastapahtumia, pikkujouluja ja kansanjuhlia. Hänen jäljittelemätön, välitön ja harvinaisen rohkea tyylinsä on tehnyt tilaisuuksista onnistuneita. Sanavalmiuden ja nopean reagointikyvyn ansiosta Janne hanslaa sujuvasti yllättävätkin tilanteet.

KOOMIKKO
Juontokeikkojen lisäksi Janne tekee myös tilannekomiikkaa sekä yksin että yhdessä Aku Hirviniemen kanssa. Show räätälöidään aina asiakkaan ja tilaisuuden mukaan. Esitys on kiinni hetkessä, ja yleisö on olennainen osa sitä.

Jannen Tässä ja nyt-tilannekomiikkashow räätälöidään aina asiakkaan ja tilaisuuden mukaan. Tässä ja nyt-show sopii tapahtumiin, joiden osallistujia yhdistää jokin tekijä; se toimii parhaiten esimerkiksi henkilöstöjuhlissa, asiakastilaisuuksissa, toimialatapahtumissa. Se on räiskyvä, rohkea ja erilainen – ja siksi uskallamme antaa sille naurutakuun.

TAIKURI
Räätälöidyn huumorin lisäksi Jannen esitykseen voidaan yhdistää taikuus. Lavalla ei nähdä virttynyttä frakkia vaan vauhtia, erittäin näyttäviä illuusioita, tilannekomiikkaa ja vuorovaikutusta yleisön kanssa.
Jannen taikashow tuo tilaisuuteen kimallusta ja glamouria, omintakeisella tyylillä ja sopivasti huumorilla höystettynä.

LUENNOT
Luennolla Kataja puhuu ihmisenä kasvamisesta, arvomaailmasta, viestinnästä sekä luovuudesta – hauskasti, mutta vakavissaan.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai