Jarmo Luttinen

Luontaisen charminsa, pitkän ammattilaisuran ja lukemattomien esiintymisten harjaannuttamana Jarmo Luttisella on ilmiömäinen kyky aistia kulloisenkin tilaisuuden tunnelma ja valita siihen sopiva esiintyjän rooli.

Ohjelma, joka hersyttää takuuvarmasti naurun kyyneleet kokeneimmastakin bisneshenkilöstä, on helppo suunnitella tapahtuman teeman ja tavoitteiden mukaan. Jarmo Luttinen on tarjonnut huipputason taikaviihdettä eri liikeyritysten asiakkaille ja työntekijöille yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Ohjelma eri painotuksin sopii kaikkiin yritysten ja yhteisöjen tapahtumiin; messuille, asiakastilaisuuksiin, juhliin, pikkujouluihin, vuosipäiville jne.

Double Mind - ajatusmagiikkaesitys
Taikuri Jarmo Luttisen ja Mia Jussinniemen Double Mind on maaginen ja hauska esitys . Lukuisia palkintoja voittanut on jo vuosia ollut koomisen taikuuden ehdotonta huippua Suomessa. Kun poskettoman hauskaan taikuuteen lisätään mystistä ajatusten lukua, saadaan aikaiseksi poikkeuksellisen kiehtova ja ainutlaatuinen ohjelmanumero. Esitykseen voi lisätä elementtejä tilaisuuden teeman mukaan, ja se sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Muistikoulutus
- Turhauttaako jatkuva nimien unohtelu?
- Ehkäpä kaipaat vain vinkkejä salasanojen ja PIN-koodien muistamiseen.
- Olisiko hienoa jos muistaisit kaikki palaverissa esiin nousseet tärkeät asiat?
Supermuistin saavuttaminen on mahdollista myös Sinulle.
Muisti ei ole geeneissä saatu muuttumaton ominaisuus, vaan taito jota voimme kehittää kaikissa elämämme vaiheissa. Huono muisti ei ole synnynnäistä. Kyse on tekniikasta ja uudesta tavasta ajatella.
Tämän ainutlaatuisen muistikoulutuksen takana ovat taikuri, valmentaja Jarmo Luttinen sekä lääkäri, taikuri Martti Vannas. Tarkasti valikoitujen ja kehitettyjen muistitekniikoiden avulla Sinullakin on mahdollisuus löytää oma sisäinen muistimestarisi:
- Muistat esitysten yksityiskohtia, ajo-ohjeita ja puhelinnumeroita vaivatta
- Pääset perille salaisuudesta, jonka avulla et enää unohda yhdenkään tapaamasi henkilön nimeä
- Teet lähtemättömän vaikutuksen liikekumppaneihisi ja tuttaviisi muistamalla yksityiskohtia heidän elämästään - vuosienkin kuluttua!
Hyvällä muistilla on eksponentiaalinen vaikutus kaikkeen toimintaasi. Päivitä muistisi 2010-luvulle. Erotut joukosta, parannat elämänlaatuasi ja ennen kaikkea - tulet itse muistetuksi.

Esiintymisvalmennus
- Kärsitkö esiintymisjännityksestä?
- Haluaisitko tulla vapautuneeksi ja pelottomaksi esiintyjäksi?
- Vai tuntuuko että pieni sparraus puheenpitämiseen riittäisi?
- Kaipaako kenties koko organisaatiosi asiakasystävällisempää ja tuottavampaa vuorovaikutusta?
Jarmo Luttinen on valmentanut suomen valovoimaisimpia esiintyjiä.
Apua on löytynyt kansainvälisen tason estraditaiteilijoille, kuin myös työssään apua tarvinneille. Jos tunnet kaipaavasi tukea ja vahvistusta esiintymiseesi, tartu toimeen heti - ei ne asiat istumalla parane.

Jarmon tavaramerkki on aina tyytyväiset asiakkaat.

"Lavalla hysteerisen hauska, ja lähietäisyydellä suorastaan maaginen."

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai