Jose Ahonen

Taikuri & Mentalisti Jose Ahonen

Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla. Juontojen väleissä tapahtuvat psykologiset temput ja mentalismi-ihmeet rytmittävät hauskasti tilaisuutta. Jose on vangitseva ja viihdyttävä puhuja, kouluttaja, juontaja ja esiintyjä.

Yli 50 miljoonaa katselukertaa YouTubessa
Timo Tuomivaara palkinto 2020 (Suomen Taikapiiri)
Kaupungin paras taikuri (City-lehti)
”Ajattele kuin mentalisti” ja “Huijauksen anatomia” kirjojen kirjoittaja
Psychic Entertainers Association ja Suomen Taikapiiri jäsen

Mentalisti Jose Ahonen - joku juttu siinä oli!
Elämyksellinen show vie mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen. Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Jose Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion ja ajatustenluvun saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa. Vuorovaikutteista, hauskaa, ällistyttävää ja uniikkia viihdettä joka täytyy itse kokea!
Kesto n. 30-40 min.

Referenssejä:
“Viihdyttävän rento Jose Ahonen ja kutkuttavan hienosti tehdyt temput puhututtivat henkilökuntaamme pitkään. Yleisönä olleet taiteen ja viestinnän ammattilaiset ovat nähneet mittavan määrän erilaisia iltaohjelmia, mutta Jose sai vaativan yleisön totaalisesti hämmästyksiin”
— Susanna Ihanus, tuottaja

“Käyn paljon erilaisissa esityksissä, kuten teatterissa ja standupissa, ja seuraan erilaisia esiintyjiä, jotta osaan paremmin valita meidän tapahtumiin sopivat esiintyjät. Harvoin mikään on kolahtanut niin paljon kuin sun tyylikäs, hauska ja karismaattinen esitys. Siksi olen suositellut sua useammalle henkilölle, joten valmistaudu ottamaan tilauksia vastaan ”
— Tarja Pajamäki, tapahtumavastaava, K-kauppiasliitto

“Aivan mieletön show! Kolme roolia yhdessä miehessä; mentalisti, taikuri ja stand up -koomikko. Vieraat kiittelivät vielä seuraavanakin päivänä huikeasta esityksestä.”
— Emmi Sipilä, project manager, Kouta Media Oy

“Josella on ihmeellinen taito ottaa haltuun myös vaativatkin esiintymistilat. Suosittelen lämpimästi, Josen kanssa on vaivatonta ja mukavaa tehdä yhteistyötä.”
— Hanna Romo, Tampereen Teatterikesä

“Isot kiitokset sinulle aivan erinomaisen vangitsevasta esiintymisestä. Väki viihtyi ja kehui showtasi vielä monesti sen jälkeen, kun olit jo lähtenyt. ”
— Veikkaus Oy

"Miten toi voi tietää ton!"
— Niina Lahtinen, Hyvät ja Huonot uutiset

"Tää on liikaa, tää on mesmeroivaa!"
— Tunna, Doccentures

Juontaja

Rento, asiallinen ja ammattitaitoinen
Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla. Juontojen väleissä tapahtuvat psykologiset temput ja mentalismi-ihmeet rytmittävät hauskasti tilaisuutta ja herättelevät porukkaa.

Luennot

Ajattele kuin mentalisti

- Tehokas havainnointi ja vaikuttaminen
- Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?
- Miksi päämme on näytönsäästäjällä ja kuinka siirtyä valvetilaan?
- Vuorovaikutushakkerointi käytännössä
- Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?
- Väärin ymmärretty kehonkieli
- Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?
- Voiko valheita havaita?
- Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?
- Kuinka motivoida tehokkaasti?

Referenssejä:
“Jose Ahonen johdatti Finavian siviili-ilmailun turvakouluttajat muutamassa tunnissa mikroilmeiden maailmaan ja niiden tulkitsemisen alkuun. Lyhyellä koulutuksella saatiin paljon konkreettista oppia ja työkaluja osaamisen viemiseksi meidän toimintaympäristöön. Koulutuksessa ei ollut mitään taikuutta vaan teoriaa ja käytäntöä yhdistettynä selkeään pakettiin mielenkiintoisen sekä ammattitaitoisen esiintyjän toimesta.”
— Matti Lehto, pääkouluttaja Finavia Oyj, Yritysturvallisuus. turva-alan koulutusyksikkö

“Maailma todella näytti erilaiselta luennon jälkeen. Suosittelen!”
— Mika L. Nieminen, teacher, hydrobiologist and environmental engineer

“Sait yksittäisistä ohjelmista korkeimmat arvioinnit. Skaalalla 1-5 sun arvosana oli 4.74. Avoimissa palautteissa sinut myös mainittiin pelkästään positiivissa merkeissä.”
— Samuli Mikkola, tapahtumakoordinaattori, Hyria

“Luento oli hypnotisoivan koukuttava ja pahimmatkin työnarkomaanit unohtivat työasiat sen ajaksi. Sisältö oli mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, aiheeseen olisi jaksanut perehtyä pidempäänkin. Luento herätti keskustelua vielä tulevina viikkoinakin, joten voinee sanoa, että se antoi ajattelemisen aihetta ja inspiroi uudella tapaa. Kahvihuoneessa ja kokouksissa toisten mikroilmeiden bongauksesta on tullut jo tapa, toivottavasti se vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti, sillä luento ainakin vaikutti! Ei liian viihteellinen vaan oikeasti asiaa ja loistava ohjelmanumero kehittämispäivälle!”
— Karoliina Ratia, Sosiaali- ja terveysministeriö

Josen saat mukaan myös ohjelmassa:
TAIKOVAT TARJOILIJAT

Tarjoilijoita on monenlaisia. On perinteisiä ja hieman erilaisia. Nyt esittelemme ystävälliset tarjoilijat, jotka ovat taikuuden ammattilaisia. He näyttävät ja käyttäytyvät kuin tarjoilijat, mutta heidän tarjoillessaan tapahtuu vieraiden silmien alla selittämättömiä illuusioita. Jälkiruuan aikana Taikovat Tarjoilijat esittävät yhdessä upean lavashown.

Taikovia Tarjoilijoita varataan tilaisuuteen sopiva määrä riippuen tapahtumaan osallistuvien lukumäärästä.
Kaksi Taikovaa Tarjoilijaa viihdyttävät 20 pöytäseuruetta ja kolme taikuria jopa 30-45 pöytäseuruetta, näin mahdollisimman moni pöytäkunta saa kokea lähitaikuutta illan aikana.

Tilaa Tarjoilevat Taikurit illallisen ajaksi. Ohjelma sisältää lisäksi noin viiden minuutin lavashown, tai lisätilauksesta näyttävän 20 minuutin lavashown.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai