Karoliina Blackburn


Karoliina Blackburn on useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa sekä lukuisissa teatteritöissä mukana ollut monipuolinen ja sanavalmis näyttelijä joka juontaa ja kouluttaa ja käsikirjoittaa näyttelemisen ohella.
Monilahjakkuus, jolla on silmää tilanteille ja korrekti käytös takaa että tapahtuman kulku on toimiva ja onnistunut!

Karoliina on kirjoittanut työryhmän kanssa useita palkittuja ja suosittuja näytelmiä Teatteri Siperialle, mm. Vuoden kulttuuriteko, Aamulehti, lasten televisiosarjoja ja kaksi lastenkirjaa. Viimeisin iso tv-työ, Neiti Etiketti saavutti lasten suursuosion ja palkittiin Vuoden Tapatekona.

Esitystoimintaa myös runojen ja uimahyppyjen/akrobatian saralla uimahalleissa ja fitpoletangolla hoitolaitoksissa.

Palvelunmuotoilukokemusta ja improvisaatiota asiakaspalvelun ja käyttäjäkokemusten ja firmojen palveluitten parantamisen apuna.

Juontokielet: ruotsi ja englanti.

Koulutus
- Teatteritaiteen Maisteri, MA Theatre
Tutkinnon ohella opintoja soveltavan teatteritaiteen puolella Teakin täydennyskoulutuskeskuksessa. Suomen mestari myös uimahyppyjen masters-sarjoissa.

Teatteri
- Mullan alle, Rauta Scapinin kujeet, Closer, Korsetti, Vaimoke, Putkinotko, Luulosairas, Muumipeikko ja näkymätön lapsi, Tiedonmetsästäjät, Sata lasissa, Eikä kukaan meitä enää etsi, Suomen kaunein, Tiimi näytelmä työhyvinvoinnista, Kolmen naisen kohtauksia, Halli uimahyppyspektaakkeli, Taistelu Turun kulttuuripääkaupunkihanke, Pirunpelto, revyitä Suuri valelääkärikirja ja Lisää letkua

TV, Elokuva
- Star Wreck. Irmeli ja Auto. Suuri Seikkailu 2005- TV-sarja- juontaja. Game Over - elokuva, naispääosa. Badding - elokuva, naispääosa. Meidän Jengi. Kohtalon kirja. Kylmäverisesti sinun. Isänmaan toivot. Mankeli. Hovimäki. Salatut elämät. Lohdutusseremonia. Koti. Tie Edeniin. Capone. Pirunpelto. Sheriffi, Nightmare painajainen merellä. Neiti Etiketti. Vares

Muuta mainittavaa:
-Liikunnallisesti monipuolinen. Mm. tanssi, ratsastus, miekkailu ja stunt-taitoja. Thainyrkkeilyn Suomen Mestari. Näytellyt espanjaksi, ruotsiksi ja englanniksi. Erittäin musikaalinen. Lasten kirjailija.

LUENNOT
Karoliina pitää luentoja ja koulutusta aiheesta sosiaaliset taidot ja vuorovaikutustaidot.
Koulutuksissa ja luennoilla on keskitytty hakemaan esiin ihmisen osaamista, taitoja, kokemusta ja vahvuuksia ja tuomaan ne selvästi esiin esim. työhaastatteluissa, koetilanteissa, juhlissa, palavereissa.
Isossa osassa koulutusluennoissa on kyse positiivisesta itsetunnon vahvistamisesta, joka auttaa sujuvaan itseilmaisuun ja kommunikaatioon.
- esiintymisjännityksestä eroon pääseminen
- sosiaalisen vetovoiman tekijät
- osaamisen esiin kaivaminen ja sen sujuva esittäminen
- presentaatiotilanteet ja työhaastattelu
Mukana oikeita, helppoja ja HAUSKOJA käytännön harjoitteita. Palaute on ollut erinomaista.

Koulutuspaketin lisäksi Karoliina kirjoittaa komediallisia kohtauksia yritysten ongelmakohdista.

Koulutus- ja keikkapuolella kymmeniä isoja referenssejä mm. ministeriöistä suuryrityksiin, Verohallinnosta, armeijasta, pankeista ja sairaalaorganisaatioista järjestöihin ja jätehuoltoon.

Työhyvinvointia ja vuorovaikutusta á la Karoliina Blackburn & Marika Heiskanen

Karoliina myös kouluttaa räätälöidysti vuorovaikutustaitoja ja kommunikaatiota sekä työhyvinvointia Marika Heiskasen kanssa. Hän myös fasilitoi ja vetää ammattitaitoisesti paneelit.

Karoliina Blackburn ja Marika Heiskanen ovat vuosien ajan tehneet työhyvinvointiin, vuorovaikutukseen ja ilmaisutaitoihin liittyviä 60-120 minuutin mittaisia koulutuspaketteja.
Paketti pitää sisällään helppoja, hauskoja ja mieleenpainuvia harjoitteita kommunikaatiosta, läsnäolosta, sosiaalisista taidoista, ryhmätyötaidoista, esimies- ja alaistaidoista, palautteen annosta ja sen vastaanottamisesta.
Karoliina ja Marika havainnollistavat toiveestanne näyttelemällä 2-3 kohtausta teidän yhteisönne/ työpaikkanne tärkeistä kysymyksistä/ solmukohdista forum-teatterin tekniikalla ja sen jälkeen keskustellen niistä. Näin vuorovaikutusaiheita tulee haarukoitua kiinnostavalla tavalla harjoitteiden lisäksi.
Karoliina ja Marika ovat molemmat teatteritaiteen maistereita. Marika on myös työnohjaaja ja Karoliina on opiskellut täydennyskoulutuksena soveltavaa teatteria.

Karoliinan ja Marikan vuorovaikutuskoulutuksen ovat aiemmin tilanneet mm. sosiaali- ja terveysministeriö, SAK, THL, Työterveyslaitos, Työhyvinvointifoorumi, Nokia, Turun kaupunki ja UPM 10.

Koulutukset ovat saaneet loistavaa palautetta huumorin, mieleenpainuvien harjoitteiden sekä yleisölle räätälöityjen näyteltyjen kohtausten ansiosta.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi
  • Ruotsi Ruotsi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai