Minna Mänty-Sorvari

Minna Mänty-Sorvarilla on juontovuosia ja kokemusta on kertynyt runsaasti. Hän tekee juontoja esimerkiksi kauppakeskuksissa, tavarataloissa, messuilla, yritystapahtumissa. Minna on toiminut myös matkustaja-aluksen risteilypäällikkönä ja viihdeosaston esimiehenä.


Haluaisitteko omalle työpaikallenne / ryhmällenne parituntisen, joka tarjoaa paljon asiaa ja vinkkejä kauneudesta, tyylistä, pukeutumisesta ja ihanasta persoonallisuudesta? Monet ovat valinneet teeman esim. TyHy-päiviin.

Teema on myös mitä mainion tapa kerätä varoja yhdistykselle, seuralla tms., myymällä lippuja vapaasti yleisölle. Tätä tapaa ovat käyttäneet useat yhdistykset / seurat tilaamalla Olet Ihana - teeman ja markkinoimalla sitä myös "ulkopuolisille".
Yrittäjille ja yrittäjä-järjestöille Olet Ihana - teema tarjoaa loistavan tavan markkinoida omaa yritystä / yrittäjäyhdistyksen jäseniä.

Olet Ihana - teema tuo Teille kaiken tämän ja vähän enemmän, samassa paketissa. Parituntinen sisältää kauneuden ja tyylin ammattilaisen "luennon", joka toteutetaan mukaansa tempaavalla tavalla sekä osallistavasti, naurultakaan ei vältytä. Hommaa ei totisesti tehdä otsa rypyssä - kauneus ja tyyli ovat aina iloisia asioita!
Teema voidaan toteuttaa oikeastaan missä vaan - työpaikalla, illanvietossa, osana juhlaa, kotosalla, harrastus-paikoissa, yhdistysten / yritysten tiloissa, mielikuvitus on rajana. Tulemme sinne, missä TE olette :)

Teema on täysin poikkeuksellinen, sillä asiakas valitsee, mikä tarkemmin on aiheena, mitä kaikkea on mukana ja miten homma toteutetaan. Räätälöinti on ehdoton vahvuutemme. Voimme tarjota pelkän luennon tai siihen voidaan yhdistää mukaan otettavat kosmetiikka / vaatteet - mahdollisuuksia on paljon.

Naiset suorastaan rakastavat näitä hetkiä ja yleisin palaute onkin iloisesti se, että he ovat saaneet kouriintuntuvasti konkreettisia vinkkejä omaan tyyliinsä, ihonhoitoon, meikkiin jne.

Olet Ihana - konseptin takana on Minna Mänty-Sorvari. Minnalla on aiheista yli 20 vuoden kokemus ja "luennoilla" on tähän mennessä ollut mukana tuhansia naisia (ja joskus miehiäkin). Minna on myös esiintymisen ammattilainen, joten homma pysyy hanskassa alusta loppuun.
Minna on ammatiltaan kosmetologi-meikkaaja, stylisti / puketumisneuvoja, pitkänlinjan juontaja ( live, radio, tv) sekä edellä mainittujen alojen ohjaaja / kouluttaja.

Muutamien tilaajien kommentteja;

" Olet Ihana - ilta oli loistava kokonaisuus ja Minnan upea tapa käsitellä aiheita ja ihmisiä on poikkeuksellisen ammattitaitoinen ja innostava!"
Raija Kallio-Majanen / MK Cosmetics, yrittäjä

" ISO IHANA KIITOS sinulle Minna asiantuntevasta luennosta. Meillä oli IHANA ilta ja saimme repullisen vinkkejä pukeutumiseen ja ihonhoitoon "
Jaana Ruokonen / Lions Ladyt, Kurikka

" Minna, ISO KIITOS! Tunnelma oli mitä parhain. Lisää meille tälläistä!"
Paula Nikkinen / Kenkäri, yrittäjä

" Luento oli hyvin rakennettu, selkeä ja innostava. Siitä sai hyviä vinkkejä niin pukeutumiseen kuin omaan työhönkin vaatekauppiaana. Yhteistyö oli mutkatonta ja helppoa. Suosittelen muillekin!"
Satu Nivus / Pirni Muoti, yrittäjä


Olet Ihana - esimerkki 1
• luento-osuus noin 1 tunti (valinnainen aihepainotus) - luennon aikana esimerkkejä (johon osallistuvat halukkaat yleisöstä)
• stailausvartti - mallina tavallisen kokoinen upea nainen!
• vaate-esittely - mukana rekillinen ihania vaatteita suoraan Italiasta
• kosmetiikka - mukana huippulaadukkaat tuotteet
• ryhmäkoko vapaa
• kokonaiskesto noin 2,5 tuntia
Olet Ihana - esimerkki 2
• luento-osuus noin 1 tunti (valinnainen aihepainotus) - luennon aikana esimerkit kuten edellä
• henkilökohtaiset vinkit osallistujille - noin 10 min. / henkilö ( max 20 hlöä)
• vaate-esittely - mukana kuten edellä
• kokonaiskesto noin 3 tuntia
Olet Ihana - esimerkki 3
• luento-osuus noin 1,5 tuntia (valinnainen aihepainotus) - luennon aikana esimerkit kuten edellä
• ryhmäkoko vapaa
• kokonaiskesto kysymyksineen noin 2 tuntia
Tässä vain muutama esimerkki tavoista, joilla Olet Ihana - teemaa on toteutettu eri puolilla Suomea. Meille voitte aina esittää omat toiveenne!

Ota yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse, kerromme mielellämme aiheesta lisää.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai