Niko Visuri


Mr. Body Language Niko Visurin vauhdikas ja hauska Body Language - Kehon Kieli Valmennus & Show saa kuulijat nauramaan.
Esitys avaa kuulijoiden silmät katsomaan uudella tavalla ympäristöä ja kanssaihmisiä ja auttaa havaitsemaan ja hyödyntämään kehon kielen viestintää omassa toiminnassa niin työssä kuin vapaa-aikanakin.
Osaatko tunnistaa valehtelun? Kuinka luot positiivisen vaikutuksen ja tunnelman? Miksi naiset ja miehet eivät ymmärrä toisiaan? Millaisia ovat ihmisten soidinmenoeleet?
Vauhdikas Body Language Valmennus & Show sisältää paljon käytännön esimerkkejä ja osallistujien aktivointia ja antaa osallistujille uusia valmiuksia havaita sekä tulkita sanatonta viestintää ja hyödyntää taitoja käytännössä oman kanssakäymisen, työn, työssä hyvinvoinnin ja liiketoiminnan edistämiseksi.

Niko Visurilla on yli 25 vuoden kokemus Kehon Kielen, esiintymistaitojen sekä myyntitaito-jen kouluttajana ja valmentajana sekä myyntiorganisaatioiden rakentajana ja myynnin johtajana Suomessa ja kansainvälisesti. Hän toiminut vuosia yhteistyössä mm. suurimpien kotimaisten ja kansainvälisten finanssi- ja vakuutusalan yritysten kanssa ja myös palkittu useissa kansainvälisissä yrityksissä näiden parhaana myyjänä.
Niko Visuri on kansainvälisen Nuorkauppakamarijärjestön (JCI) ainaisjäsen ja toimii järjestön kansainvälisenä kouluttajana. Niko Visuri on saanut JCI University International Training Fellow –arvon tunnustuksena työstä kansainvälisenä aikuis-kouluttajana ja valmentajana.
Niko Visurin valmennuksiin ja koulutuksiin on osallistunut tuhansia osallistujia ja hän on esiintynyt, kouluttanut ja valmentanut sekä toiminut asian-tuntijana ja puhujana kansainvälisissä seminaareissa ja kongresseissa mm. Suomessa, Virossa, Latviassa, Saksassa, Englannissa, Skotlannissa, Sveitsissä, Ranskassa, USA:ssa Japanissa, Belgiassa ja Koreassa. Niko Visuri kouluttaa sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai