Niko Visuri

The Secrets of Body Language – Kehonkielen Salaisuudet – Valmennus/Show

Mr. Body Language® – Niko Visurin vauhdikas ja hauska kehonkieli Valmennus / Show saa kuulijat nauramaan. Se avaa kuulijoiden silmät katsomaan uudella tavalla ympäristöä ja kanssaihmisiä ja auttaa havaitsemaan ja hyödyntämään kehon kielen viestintää omassa toiminnassa niin työssä kuin vapaa-aikanakin, sekä lähikontakteissa, että nyt etäyhteyksissä, joissa viestinnän haasteet erityisesti korostuvat.

Kehonkieli Valmennus / Show sisältää paljon käytännön esimerkkejä ja osallistujien aktivointia ja antaa osallistujille uusia valmiuksia havaita sekä tulkita sanatonta viestintää ja hyödyntää taitoja käytännössä oman kanssakäymisen, työn, työssä hyvinvoinnin, myynnin, esiintymisen ja liiketoiminnan edistämiseksi.

Kehonkielen viestintään perehtymällä voidaan helpottaa ihmisten välistä kanssa- käymistä, vähentää ja hallita vaikeita kanssakäymistilanteita sekä tehostaa oman viestinnän läpimenoa tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmennuksessa käsitellään mm. menestyksekkään ensivaikutelman ja luottamuksen luomista, positiivisten eleiden tehostamista sekä negatiivisten eleiden hallitsemista ja välttämistä tehokkaan viestinnän tukemiseksi.

Valmennus / Show perehdyttää osallistujia hauskalla tavalla ja esimerkkien valossa kehonkielen maailmaan. Aihe puhuttaa osallistujia vielä tapahtuman jälkeenkin.
Tuoretta palautetta etätapahtuman kuulijoilta;
• Nauroin ääneen, tykkäsin kovasti, hyvä setti
• Kiitoksia sinulle, oli oikein hyvä show ja koettiin tosi hyväksi tähän hetkeen!!


Niko Visuri on toiminut kehonkielen valmentajana, esiintyjänä ja asiantuntijana jo yli 30 vuotta ja kouluttanut sekä esiintynyt yli 1.000 yritystapahtumassa. Hänen kehonkieli- ja myyntivalmennuksiin on osallistunut Suomessa ja kansainvälisesti vuodesta 1992 alkaen yli 15.000 osallistujia. Niko Visuri kouluttaa sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Kehonkielen valmennus on hauskaa ja hyödyllistä. Valmennus sisältää paljon osallistumista ja aktivoi yleisön kokeilemaan uusia taitoja. Täyttä business relevanttia asiaa esitettynä huumorilla ja pilke silmäkulmassa!

VALMENNUKSET JA ESITYKSET

Kehonkieli Show - Etsitkö yrityksen tapahtumiin uutta hauskaa ohjelmaa?

Niko Visurin vauhdikas ja hauska Kehonkieli Show on asiaa pilke
silmäkulmassa esitettynä. Niko avaa osallistujien silmät katsomaan uudella tavalla kanssaihmisiä ja heidän sanatonta viestintäänsä eli kehonkieltä ja hyödyntämäään taitoja niin työssä- kuin vapaa-aikanakin.

Kehonkieli valmennus - Kuinka tehostaa viestintää, rakentaa luotamusta ja nostaa myyntiä?

Niko Visuri avaa kuulijoiden silmät tunnistamaan kehonkielen viestintää sekä hyödyntämään kehonkieltä oman toimintansa tehostamiseksi, niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Kehonkieli -valmennus sisältää paljon käytännön esimerkkejä, osallistujien aktivointia ja antaa osallistujille uusia valmiuksia viestintään ja kohtaamisiin.

Asiakkaan positiivinen kohtaaminen - Uuden asiakaskontaktin lopputuloksen kannalta keskeisimpiä tekijöitä on myyjän kyky ja taito luoda heti ensikontaktista lähtien asiakkaan kanssa positiivinen ja avoin ilmapiiri.

Tapakulttuuri ja etiketti - Tapakulttuurin tuntemus ja tilanteeseen sopivan etiketin hallinta tekevät kanssakäymisestä sujuvaa oli sitten kyseessä liikelounas, merkkipäivätapahtuma tai juhlallinen gaala-illallinen.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai