Niko Visuri

The Secrets of Body Language – Kehonkielen Salaisuudet – Valmennus/Show

Mr. Body Language® – Niko Visurin vauhdikas ja hauska kehonkieli Valmennus / Show saa kuulijat nauramaan. Se avaa kuulijoiden silmät katsomaan uudella tavalla ympäristöä ja kanssaihmisiä ja auttaa havaitsemaan ja hyödyntämään kehon kielen viestintää omassa toiminnassa niin työssä kuin vapaa-aikanakin, sekä lähikontakteissa, että nyt etäyhteyksissä, joissa viestinnän haasteet erityisesti korostuvat.

Kehonkieli Valmennus / Show sisältää paljon käytännön esimerkkejä ja osallistujien aktivointia ja antaa osallistujille uusia valmiuksia havaita sekä tulkita sanatonta viestintää ja hyödyntää taitoja käytännössä oman kanssakäymisen, työn, työssä hyvinvoinnin, myynnin, esiintymisen ja liiketoiminnan edistämiseksi.

Kehonkielen viestintään perehtymällä voidaan helpottaa ihmisten välistä kanssa- käymistä, vähentää ja hallita vaikeita kanssakäymistilanteita sekä tehostaa oman viestinnän läpimenoa tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmennuksessa käsitellään mm. menestyksekkään ensivaikutelman ja luottamuksen luomista, positiivisten eleiden tehostamista sekä negatiivisten eleiden hallitsemista ja välttämistä tehokkaan viestinnän tukemiseksi.

Valmennus / Show perehdyttää osallistujia hauskalla tavalla ja esimerkkien valossa kehonkielen maailmaan. Aihe puhuttaa osallistujia vielä tapahtuman jälkeenkin.
Tuoretta palautetta etätapahtuman kuulijoilta;
• Nauroin ääneen, tykkäsin kovasti, hyvä setti
• Kiitoksia sinulle, oli oikein hyvä show ja koettiin tosi hyväksi tähän hetkeen!!


Niko Visuri on toiminut kehonkielen valmentajana, esiintyjänä ja asiantuntijana jo yli 30 vuotta ja kouluttanut sekä esiintynyt yli 1.000 yritystapahtumassa. Hänen kehonkieli- ja myyntivalmennuksiin on osallistunut Suomessa ja kansainvälisesti vuodesta 1992 alkaen yli 15.000 osallistujia. Niko Visuri kouluttaa sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Kehonkielen valmennus on hauskaa ja hyödyllistä. Valmennus sisältää paljon osallistumista ja aktivoi yleisön kokeilemaan uusia taitoja. Täyttä business relevanttia asiaa esitettynä huumorilla ja pilke silmäkulmassa!

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai