Taikovat tarjoilijat

Taikovat tarjoilijat

Kuvittele itsesi tilaisuuteen, jota olet järjestämässä. Ruokailu on alkamassa ja tarjoilijat pitävät huolen, että vieraillanne on kaikki hyvin.

Pöytäänne saapuu tarjoilija, joka pahoittelee ruokailuvälineiden heikkoa laatua poimien samalla puhtaan haarukan pöydältä käteensä. Yhtäkkiä haarukka alkaa vääntyä itsestään – kuin taikaiskusta. Samassa silmänräpäyksessä tarjoilija antaa tilalle uuden, täysin ehjän ja suoran haarukan toivottaen kaikille hyvää ruokahalua.
Hetken kuluttua toinen tarjoilija tulee kaatamaan pöytäänne ruokajuomia.
Vieressäsi istuva pyytää lasin jäävettä. Tarjoilija kaataa veden, mutta ojentaessaan lasia hän huomauttaa veden olleen ilmeisesti vähän liiankin kylmää. Vesi on jäätynyt umpijääksi lasiin. Tarjoilija pahoittelee tapahtunutta ja hakee uuden lasin keittiöstä.

Tarjoilijat vaikuttavat olevan täysin tavallisia tarjoilijoita, mutta kaikkea todella ihmeellistä ja yllättävää vain tuntuu tapahtuvat heidän käsissään.
Hetkeä myöhemmin yksi tarjoilijoista palaa pöytäänne ja muuttaa lusikan haarukaksi. Tämän jälkeen hän jo esittelee muitakin taianomaisia kykyjään vaikkapa lainatulla setelillä tai sormuksella. Ehkäpä tarjoilijan taskusta löytyy myös pelikortit, jolloin pääsette kokemaan todellista taikuutta aivan silmienne alla.

Tässä kohtaa vieraat alkavat ymmärtää, että tarjoilijat taitavat olla jotain muutakin kuin tarjoilijoita. Ruokailu jatkuu taikuuksien merkeissä siten, että kaikki vieraanne ovat päässeet kokemaan taikuuksia ja jokaisella pöytäseurueella on varmasti vähintäänkin yksi yhteinen puheenaihe!
Ruokailun päätteeksi tarjoilijat tulevat vielä kertaalleen esiin esittäytyen kerralla koko juhlayleisölle Tarjoilevina Taikureina. Tarjoilevien Taikurien Grande Finalé -lavaesitys päättää maagisen ruokailun ja jättää vieraille kokemuksia taioista, joita he eivät unohda pitkään aikaan!

Ketä ovat nämä Tarjoilevat Taikurit?
Tarjoilevien Taikurien ryhmä koostuu Suomen parhaista taikureista.
Kaikki Tarjoilevat Taikurit ovat palkittuja taikuuden ammattilaisia.
Ryhmään kuuluu Ravintolataikuuden Suomen mestareita, Taikuuden Suomen mestareita ja jopa korttitaikuuden Euroopan mestari!
Jos siis haluat olla varma, että juhlienne taikuuksien taso on huippuluokkaa, valitse Tarjoilevat Taikurit tekemään tilaisuudestanne unohtumaton!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai