Taikuri-jonglööri Janne Mustonen

Tämä on taikuri- jonglööri Janne Mustosen vuosi!!

Janne on Evento Awards 2018 -voittaja!
Evento Awards -gaala on Suomen suurin ja merkittävin tapahtuma-alan gaala, jossa palkitaan vuosittain alan huiput ja jossa Janne voitti arvostetun Vuoden Artisti- kategorian.

ja...

Toukokuussa Janne kävi kilpailemassa Englannissa Britain's Got Talent 2018 -kisassa itsensä kirkkaasti jatkoon todella vaativalla moottorisaha-showllaan.
Brittiyleisö osoitti suosiotaan seisten tälle huikealle moottorisahataiturille! Jännityksellä odotamme jatkoa, joten ole mukana tässä menestyksen aallonharjalla ja tilaa Janne kruunaamaan tilaisuutesi!

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen on hämmästyttänyt ja viihdyttänyt katsojia jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Mustonen on tuttu useista tempauksista, Hänet on nähty mm. MTV:n Voitolla yöhön -tv-ohjelmassa jossa hän opetti näyttelijä Jukka Rasilalle moottorisahalla jongleerausta.
Jannen esityksissä yhdistyvät iloinen eteläkarjalainen tyyli, huumori ja näyttävät temput. Kruununjalokivenä on moottorisaha-jonglöörishow, jossa Janne viljelee stand up -komiikkaa jongleeraten samaan aikaan arkipäiväisillä, tutuilla ja vaarallisilla esineillä, kuten keilapallolla, biljardikolmiolla ja omenalla.
Esitys huipentuu kolmella moottorisahalla jongleeraukseen, joka on maailman vaarallisin jonglööritemppu.

Muu ohjelmisto

TULISHOW:
Vallaton yhdistelmä vauhtia, näyttäviä temppuja ja riehakasta huumoria. Esityksessä toinen toistaan huikeammat temput, näyttävä tulenkäsittely ja iloinen huumori saavat yleisön rentoutumaan ja nauttimaan täysin rinnoin taitavasta esityksestä. Esitys päättyy näyttävään ja vaaralliseen tulenpuhallukseen, joka saa yleisön haukkomaan henkeään.

STAND-UP TAIKASHOW:
Aikuisille suunnattu, huumorilla höystetty vallaton tunnelmankohottaja. Yleisön joukosta valitut avustajat ja yleisöltä lainatut esineet luovat tilanteen, joka tekee esityksestä sekä yleisölle että avustajille takuuvarmasti mieleenpainuvan.

Tällä esityksellä Janne voitti Viihdeohjelmien Suomen mestaruuden heinäkuussa 2016, sekä 12.04.2018 pidetyssä Evento Awards Gaalassa esiintyjä/artisti kategorian.

Katso Jannen kisavideo: Britain's Got Talent 2018

Palvelut

Avainsanat

  • Koomikko
  • Tulishow
  • Sirkus

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai