Sähköankerias

Sähköankerias on elämyksellinen lastenorkesteri joka houkuttelee lapset värikkäälle musiikkimatkalle.

Sähköankerias lähestyy soitossa ja laulussa elämäniloista lapsen maailmaa. Lämminhenkisissä tannervalsseissa kohtaavat tarinat ja arkiaskareet, jotka koristellaan huumorin ja elämänestetiikan keinoin. Konserteissa esitellään erilaisia keksintöjä, kuten saippuakuplakone, ja avaruuspilli. Suuren suosion saanut saippuakuplakone puhaltaa taivaalle suoranaisen kuplameren ja lapset pääsevät koneenkäyttäjiksi niin konsertin aikana kuin sen jälkeenkin. Sähköankerias-laulujen mukana lapset voivat liikkua, leikkiä, laulaa ja vaikkapa esiintyä Sähköankerias-sirkuksessa taiteilijoina.

Sähköankeriaan konsertti tuo toiminnallisuutensa ja virikkeellisyytensä kautta iloa, sillä lapset osallistuvat konserttiin laulun, soittamisen ja liikkumisen kautta niin konserttilavalla kuin katsomossa. Jokaisessa laulussa on vuorovaikutusta ja yhteistä toimintaa. Konserteissa soittamaan pääsevät lapset eivät tarvitse soittotaitoa. Yhtyeellä on on mukanaan matkalaukku, josta löytyy mm. erilaisia rytmisoittimia ja sirkustaiteilijoiden välineitä. Näitä kaikkia lapset pääsevät tietenkin käyttämään.


Sähköankerias keikkailee duosta-kvartettiin.

"Konsertti oli yksilön huomioon ottava, kannustava, rohkaiseva ja itsetuntoa kohottava.Oppilaat jaksoivat olla hyvin mukana ja tunnelma oli hyvin rauhallinen, konsertin eteneminen jämäkkää ja määrätietoista. Kestoltaan konsertti oli sopivan mittainen, oppilaat jaksoivat olla hyvin mukana."

"Minusta oikein mukava musiikkituokio. Yksinkertaiset melodiat iskivät myös yläluokan oppilaiden mieleen, sillä loppupäivän aikana kuulimme
useita Ammuu- lausahduksia vielä muistutuksena aamupäivästä. Hyviä ideoita ja rytmityksiä myös meille musiikinopettajille."

Kielet

  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai