SikaPossu Selmeri ja Vetenalaiset tarinat

Vähän toisenlaisia lauluja ja tarinoita suomalaisista kaloista . SikaPossu Selmeri on vähän erilainen possu tai sika - hän kalastaa ja tarkkailee vetenalaisia ilmiöitä.

Ohjelmassa pohditaan kalastajan harmeja ja iloja sekä tutustutaan sanoin, sävelin. leikein ja tarinoin mm. Haukeen, Mateeseen, Särkeen, Raitapaitaan ja Kaaleppi Kampelaan. Kesto: n 30 - 40 min. Sopii päiväkoteihin, kouluihin ja koko perheen tapahtumiin.

Selmeri kuljeksii yksinäänkin, mutta lyöttäytyy kernaasti Hyllösen&Pyllösen kyytiin tai Rytkösen Runoruletin matkaan, jolloin tapahtumaan löytyy monipuolista lastenohjelmaa. Festivaaleilla tämä toimii hyvin työpaja-tyyppisenä ohjelmana.

Sama veijari esiintyy myös kokoonpanossa:

Hyllönen&Pyllönen - Koko Perheen Mussiikkimylläkkä ja RytmiRytäkkä!!

Koko perheen interaktiivinen konsertti, jossa toimintaa johdattelee hullunkurinen kaksikko Hyllönen & Pyllönen sekä erikoisvieraana mm. Lentävän Kulkurin Eno.

Ohjelmistossa etupäässä omia lauluja, "Vierailevan Patteristin paikka" on aina avoin kenelle tahansa yhden laulun ajan kerrallaan, lisäksi yleisö pääsee soittamaan yhdessä ja erikseen muita hylistimiä ja pylistimiä, jotka on tehty skiffle-pohjalta. Mukaan voi mielihyvin ottaa myös omatekoisia soittimia.

Kesto: 30-40 min tilanteen mukaan

Kielet

  • Ruotsi Ruotsi
  • Saksa Saksa
  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki
  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai