Simo Naapuri

Useita levyjä julkaissut Simo Naapuri on laulaja-lauluntekijä ja säveltäjä. Hän on säveltäjä ja artisti, jolle tunnusomaista on eri musiikkilajien yhdistely. Suomenkielisen musiikin lisäksi Naapuri on tehnyt myös englanninkielistä musiikkia yhdessä amerikkalaisen kollegansa Chris Veen kanssa. Lisäksi joitain kappaleita, muun muassa Jätä tämä maa (bossanova) on käännetty ruotsiksi ja portugaliksi.

Simo Naapuri sijoittui vuoden 1997 Kotkan meripäivillä toiseksi kantaesityksellään Aamun laivat.
Debyyttialbumi Muistojen elokuvateatteri ilmestyi loppuvuodesta 1998.
Vuonna 2002 Mia Makaroff ja Simo Naapuri tekivät joululevyn Pelkkää joulua yhdessä itävantaalaisen Vivace-kuoron kanssa. Levy koostui Simon ja Mia Makaroffin kappaleista. Levyn solistina oli muun muassa Marika Makaroff sekä Vivace-kuorolaisia.
2002 ilmestyi Tapani Kansan levy Salaisuudessain, jolle äänitettiin Simon kappale AiDiAi.
2004 julkaisi Päivä Oy cd-levyn Naapurin joulu, jolla oli myös Simo Naapurin ja Mia Makaroffin lauluja. Levyn pääsolisti oli Susanna Hietala Club for Five -yhtyeestä. Muita levyn solisteja olivat Päivi Sini Ristimäki, Simo Naapuri ja Sallamari Lehti. Mukana myös Tuomelan Musiikkiluokkien viidesluokkalaisten kuoro.
2005 ilmestyi Aikakoneestakin tutun Sanin debyytti Kaikki laulut, jolle levytettiin Simon kappaleet Jätä tämä maa sekä Kangastus (Unelma).
2008 ilmestyi single "Talvipäivänseisaus", joka on tulevalta soololevyltä, vol 2.
2011 ilmestyi toinen soololevy "Talvipäivänseisaus", josta julkaistiin seuraavat singlet ja videot "Talvipäivänseisaus", "Silppua sisältä", "Lisää teetä" ja "Ikävä"
2015 vuonna single: "Rakkauteen ikuiseen", jonka esittää Ilona Alaleppilampi
2016 syyskuussa julkaistiin single "Ensitreffit alttarilla"
2017 kesäkuussa single "TanssiMaria"

Kuuntele musiikkivideo "tutustutaan uudestaan"

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai