Takuumiehet

Skidien rockyhtye

TAKUUMIEHET

Yhtye on perustettu v.1996 Helsingissä ja saanut nimensä Eduard Uspenskin samannimisen lastenkirjan mukaan. Takuumiesten teema on "rootsmusaa
muksuille". Musiikki on juurevaa, melodista ja tyylillisesti monipuolista, joka saa puntit vipattamaan ja jota aikuisetkin jaksavat väsymättä kuunnella.
Keikkaohjelmisto koostuu kahdelle albumille tallennetuista lauluista.
Ensimmäinen levy Skidirock ilmestyi v. 2004 ja viimeisin levy Motokutsi marraskuussa 2014.

Lähtökohtana koko toiminnalle on alusta alkaen ollut tehdä lasten musiikkia yhtä kunnianhimoisella asenteella kuin aikuisillekin. Eli laadusta ja meiningistä tinkimättä. Levyjen tarinat ovat lapsista ja nuorista, kerrottu lapsille ja nuorille, mutta levyjen juurevasta soitosta ja elävistä tarinoista pitävät myös lasten vanhemmat. Palautteiden mukaan levyt on kuunneltu puhki monissa perheissä.
Takuumiesten keikalla rokataan ja lollataan monien sattumusten ja kommellusten siivittämänä.

Koulukonsertteja 1-6 luokkalaisille teemalla rytmimusiikin maailmanympärimatk

Takuumiehet ovat:
Pablo Salmes, basso, laulu, säv. & san.
Alusta asti mukana ollut Takuumies kiireestä kantapäähän. Yhtyeen perustaja ja nykyisin basson varressa viihtyvä kulttuuripuisto Kurkimäen vastaava ohjaaja. Toimii siten myös Kurkimäen lastenmusafestareiden eli "SKIDI-ROCKIN" ja KURKIROCKIN "taiteellisena johtajana" ja puuhamiehenä. Mukana myös monissa"aikuisbändeissä".

Ville Leppänen , kitara, laulu, säv.& san.
Vasuri-Ville on yksi hyvin arvostetuista kotimaisista juurimusiikin kitaristeista ja laulajista. Ville hääräilee Takuumiesten ohella myös perustamissaan Keystone Cops, Southpaw Steel ́n ́twang sekä Bluestrip yhtyeissä. Ville viihtyy soittohommien ohessa myös soitonopettajana.

Juha Tanninen, rummut, taustalaulu
Yhtyeen ropellipää ja vauhtimoottori lavalla. Rumpsutus on valtaisaa jotta kaikki jaksaisivat rokata ja "lollata". Juha opettaa Helsingin Pop Jazz Konservatoriossa rumpuja ja lyömäsoittimia ja soittaa monien muusikon toimiensa ohella myös mm. yhtyeissä Keystone Cops, The Royal Quintet ja UMA UMA.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai