Tessa Virta Orkesteri

TESSA VIRTA ORKESTERI

Tyylikäs monitoimitaituri laulaja- pianisti Tessa Virta esittää Triollaan pehmeää jazzia, bossa novaa ja letkeää lattaripoljentoa esikuvinaan Nat ”King” Cole, Diana Krall, Frank Sinatra, Laila Kinnunen, Norah Jones ja A.C Jobim. Tessa Virta on saavuttanut suurta suosiota lämminhenkisillä ja mukaansatempaavilla konserteillaan.

Kokeneista huippu- ammattimuusikoista koostuva Tessa Virta Orkesteri on ainutlaatuinen vaihtoehto esim.asiakastilaisuuksiin, gaala-illallisiin, seminaareihin ja kansainvälisiin kongresseihin sekä tausta- että tanssimusiikin luojaksi ja erilaisiin ohjelmanumeroihin. Tessa Virta Orkesterilta löytyy monipuolista, korkeatasoista ohjelmaa ja konsertteja huippuartistien, kuten Johanna Förstin, Angelika Klasin, Mari Palon, Mikael Konttisen, Johanna Förstin, Sami Saaren, Tomi Metsäkedon ja Pentti Hietasen kanssa sekä supersuosittu ”Laulavat Tarjoilijat” –ohjelmanumero.

TESSA VIRTA ORKESTERI JA JOHANNA FÖRSTI
Tähdet Tähdet TV- ohjelmassa esiintyvä Johanna Försti sekä Tessa Virta Orkesteri esittävät yhdessä svengaavan ja vauhdikkaan nostalgisen kokonaisuuden. Ohjelma Aretha Franklinista Amy Winehouseen, sekä jazzahtavia sovituksia suomalaisista klassikkokappaleista.

Kokoonpanot duosta alkaen.

Tilaa meiltä tunnelmallinen striimattu joulukonsertti

Tarjoamme striimattuja joulukonsertteja yrityksille. Solistina Mikael Konttinen ja säestäjinä pianisti Tessa Virta ja kontrabasisti Olli Peuhu.
Ohjelmassa on tunnettuja suomalaisia ja kansainvälisiä jouluklassikoita. Esityksen kesto 30 min.

Palvelut

Avainsanat

  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki
  • Blues- Gospel- Kantri
  • Klassinen musiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai