The BubbleBand

The BubbleBand

The Bubble- band on armoton ja energinen bailupumppu, jolla on monipuolinen cover-ohjelmisto ja settimäärä tarpeen ja tilanteen mukaan.

The Bubble bileorkesteri on kerännyt kannuksensa mm. 3G -messut Barcelonassa ja Nokian Summer Party- kiertue, helsinkiläisen Rymy-Eetu ravintolan housebandinä jo seitsemän vuotta. Silja Linen ja Viking Linen laivat ovat myös orkesterin soittajille tuttuja. Vuonna 2015 he olivat Lidl:n Grillimaisteri- kiertueen housebandina.

Tämä kokemus näkyy ja kuuluu myös bändin ohjelmistossa joka kattaa lähes kaikki kuviteltavissa olevat musiikkityylit.
Ohjelmistoa on kertynyt näiden ansiosta noin 300 kappaleen verran Solistien Janne Virtasen ja Mirkka Paajasen luotsaama orkesteri on viihdyttävä paketti ammattitaitoa ja hyvää fiillistä. Lisäksi kosketinsoittaja ja kitaristi laulavat soolonumeroita. Lauluvoimaa siis löytyy.

Soittajat ovat kaikki pitkään "kentällä" olleita ja kaikilla on taskussaan kiinnityksiä eri kärkiartistien bändeissä mm. Laura Voutilainen, Jari Sillanpää, Olavi Uusivirta, Katri Yalander, Tapani Kansa, Pepe Willberg, Maarit & Sami Hurmerinta jne. The Bubblen rokkaava ote takaa, etteivät bileesi lässähdä!

Kaikki The Bubble – orkesterin muusikot ovat koulutettuja (Sibelius-Akatemia, Metropolia Amk) alansa ammattilaisia.

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai