Impronautit

Jos haluat tilaisuudeltasi lähinnä rentoa yhdessäoloa, hyvän seuran ja ruoan nautiskelun lisäksi voi impronautiskella IMPRONAUTIT-ryhmän ohjelmasta!

Impronautit voivat esittää vaikkapa lauluja viinistä, viinien valmistusmaasta, ruoasta, seurueen naisten kauneudesta, eläkkeelle jäävän kollegan kalastusharrastuksesta – tunnelmallisia ja hilpeitä ohjelmanumeroita esim. ruokalajien väliin asiakkaiden ehdotuksista.  Improvisaatioteatterin ja musiikki-ilmaisun ammattilaiset Impronautit tekevät tilaisuuteen kuin tilaisuuteen mittatilausmusiikkia, luovat lauluautomaatin. Väki saa ehdotella omaan yritykseen liittyviä aiheita tai heittäytyä aiheissaan ihan vapaalle. Impronauteista yksi tai kaksi voi toimia koko illan seremoniamestarina, varmistamassa, että kaikki sujuu, vetämässä asiakkaan niin toivoessa myös pieniä vuorovaikutuksellisia ryhmätehtäviä.

Impronauttien esiintymisiin on mahtunut niin radion toivekonsertteja, joihin kuulijat ovat voineet soittaa ja esittää kappaleiden aiheita, kuin kirja- ja matkamessuja, taidenäyttelyitä, koulutustilaisuuksia. Impronautit ovat teatterin sekä musiikin ammattilaisia. Koulutusta on kertynyt mm. Sibelius-Akatemiasta, Teak- sekä Metropolia-opinahjoista. He toimivat teattereissa, Kaupunginteatterin sekä Peacockin musikaaleissa, tv-töissä, laulujen tekijöinä Suomen ykkösartisteille, teatteri-ilmaisun- sekä musiikinopettajina.

YLLÄTYSVIERAAT

Näyttelijät aiheuttavat hauskaa hämmennystä ja yllätysohjelmanumeroita pitkin juhlailtaa, kuljettavat seminaari- tai yritystilaisuuden teemaa esiintyessään Hahmoja: * yli-innokas juontaja * puheen pitäjä * entinen työntekijä * valetarjoilija * remonttimies * kokkina taikuri * lähettipoika, joka paljastuu beatboxaajaksi * muita rooleja, mitä vain Iltaan säpinää ja yllätyksiä aiheuttaneet vieraat paljastuvat viimein näyttelijöiksi; lopussa n. 20 min. musiikillinen ohjelmanumero

Väki voi nauttia kyllä musiikista ihan tuoleissansakin mukavasti ilman kirjoitteluja tai haastateltavaksi pääsemistä. Ketään ei pakoteta laulantaan mukaan, mutta toki usein ihmiset innostuvat mukaankin. Esiintyjämme ovat improvisaation, musiikin, stand up -komiikan sekä teatterin ammattilaisia ja kaikki ovat erikoistuneet vuorovaikutukselliseen tekemiseen - luvassa on iloa ja vipinää!

VALETARJOILIJAT:

Ohjelmanumero voidaan virittää alkuun VALETARJOILIJOILLA.

Esitys voi olla (tilaajaa lukuunottamatta) asiakkaille yllätys. Esiintyjät aloittavat esiintymisensä pikkuhiljaa valetarjoillen. He korjailevat tarjoilija-asuissa tyhjiä laseja, kaatavat viiniä ja tutustuvat väkeen. Nämä tarjoilijat saattavatkin tehdä yllättäviä asioita: puhuvat ihan mitä sattuu tarjottavan viinin dementoitumisesta, pyllistelevät pullon korkinavauspuuhissa lattialla, filirttailevat ja heittävät erikoisia kommentteja. Valetarjoilijat voivat liittää esitykseensä huvittavia tietoja asiakkaista, lämminhenkisen humoristisia asioita esim. jonkun tasavuosisyntymäpäivistä, intohimoisesta kalastusharrastuksesta, toimialasta jne. Muitakin yllättäviä vieraita piipahtaa tilaisuudessa.

Pikkuhiljaa väki alkaa tajuta, että nyt on jotain tekeillä – ja varsinainen loppuohjelmanumero voikin alkaa.

Esitys on vuorovaikutuksellinen ja humoristinen, laulut tehdään tehdään täysin yleisön antamista aiheista. Tilaisuus saa omat mittatilauslaulunsa, esim. omia serenadeja, mainoslauluja, ralleja päivän teemasta.

Esiintyjät ovat teatterin ja musiikin ammattilaisia. Taustalla viihdeohjelmien tekoa mm. Maria-show, Jope Ruonansuun sketsit, juontoja, improvisaatioesityksiä, lauluntekoa suomen ykkösartisteille.

STAND UP SONG UP

Ohjelmanumerossa saa nauraa stand up -komiikalle, jonka kruunaa hetkessä improvisoidut laulut koomikon ja yleisön yhdessä sopimista aiheista. Laulut muotoutuvat mittatilausteoksiksi kuulijoille; he saavat antaa lauluille tapahtumapaikkoja, tekstissä esiintyviä hahmoja, tunnetiloja sekä musiikkityylejä. Komiikka ja musiikki lomittuvat yhdeksi 45 minuutin ohjelmanumeroksi Koomikkoina mm. Naurun tasapaino finalistit Robert Petterson, TommiTuominen, Miska Kajanus, Aatu Raitala

Robert Pettersson

Yle:n Naurun tasapaino -kilpailun voittaja 2013! Synkkä. Lunastaja. Muilla sanoilla ei voi kuvailla vuoden 2009 Stand Up Koomikko -Tulokasta. Naurat varmasti, ja myöhemmin häpeät. Roopen esityksen asenne saa slaavilaiset taide-elokuvat  näyttämään Bumtsibumilta. Ken on heistä kaikkein hauskin -finalisti 2009, Vuoden tulokas 2009 sekä Turun klubin Gong Show'n voittaja 2009.

Miska Kajanus (Impronautit)

Miska on iisalmelaislähtöinen hävyttömän paljon improvisoiva koomikko ja näyttelijä. Miska on esiintynyt Suomessa ja Yhdysvalloissa, myös joskus Hollywoodissa. Miska näyttelee mm. 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvassa, Klikkaa mua, sekä Siskonpeti -sarjoissa ja vaikka missä muualla. Miska on Floridan yliopistosta vuonna 2005 valmistunut teatteritaiteiden kandidaatti. Hän työskentelee näyttelijänä, muusikkona, käsikirjoittajana, tuottajana ja ohjaajana. Finalisti, Vuoden stand up -tulokas 2013

Johanna Viksten (Impronautit)

Johanna Viksten on ammattisanoittaja, kulttuurituottaja. Johanna on esiintynyt sadoissa yritystilaisuuksissa, laulanut ja juontanut televisiotuotantoja mm. Lasse Lehtisen ohjelmassa (Nelonen). Hän on lainannut ääntään yli sataan sarjaan tai elokuvaan (mm. Jali ja suklaatehdas, uudet Muumi-elokuvat, Viiru ja Pesonen). Sanoituksia mm. Jore Marjarannalle, (ex-Tiktak-) Petralle, Pate Mustajärvelle, Yölinnulle, tangokuninkaallisille, Ipanapalle (Jetsettersin Janille, Tehosekoitin-Otolle). Impronautit-ryhmässä kymmenisen vuotta improa keikkaillen sekä yritystilaisuuksia tuottaen

Tommi Tuominen

Yle:n Naurun tasapaino -kilpailun hopeamitalisti 2013! Tommi Tuomisen Stand Up Show sisältää ilmeikkyyttä, imitointia, fyysistä komiikkaa ja improvisointia yleisön kanssa. Tämä monipuolinen esiintyjä sopii klubien lisäksi myös hienompiin tilaisuuksiin. Tommi on esiintynyt mm. BB-Extrassa, juontanut Tammerfesteillä ja lämmitellyt yleisöä Fremantle Median Idolsissa ja Tartu mikkiin –ohjelmissa. Kun Tommi valittiin vuoden 2008 Stand Up –tulokkaaksi tuomaristossa istuivat koomikot Sami Hedberg, Krisse Salminen ja juontaja Vappu Pimiä.

Aatu Raitala

Aatu on helsinkiläinen koomikko Lappeenrantalaisella aksentilla. Aatun komiikka on lämminhenkistä paatosta arjen nurinkurisuuksista täydellä sydämellä. Sympaattisen Aatun komiikka puhuttelee ainakin äijiä ja puumia. Vuoden tulokas -finalisti 2013

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai