Impropalloilua, netti-improteatteria lapsille

Nyt uutta: MYÖS LASTEN IMPROA

Impropalloilua-ryhmän vekkulia tilaisuuteenne


Mielikuvitusleikit ovat kaikille tuttuja lapsuudesta. Niissä mikään ei ole mahdotonta ja maailmoja luodaan uusiksi. Ja improvisaatiohan on juuri sitä, mielikuvitusleikkiä!
Improvisaatioteatteriesitys toimii niin lapsille siinä missä aikuisillekin. Kaikki keksitään tässä ja nyt, mitään ei ole käsikirjoitettu etukäteen.
Lapset ovat riemuissaan, kun saavat nähdä vaikkapa suosikkisatuhahmonsa näyttelijöiden käsissä muokkaantuvan hassuiksi, iloisiksi, opettavaisiksi, hurjiksi, -ties minkälaisiksi improtarinoiksi.
Esitys sopii kaikenikäisille lapsille ja lastenmielisille. Improvisaatiossa kaikki on mahdollista.
Impropalloilua-ryhmän toimintaidea perustuu pitkän linjan ammatti-improvisoijien kehittämään uuteen teatteri-improvisaatiotekniikkaan, jossa osallistuminen esityksiin ja vuorovaikutus on mahdollista lapsille, lapsiryhmille sekä aikuisille verkon avulla kaikille ympäri Suomen.

Yleisön chattimahdollisuus esityksen aikana tarjoaa mahdollisuuden ehdotella mm. tarinoissa, runoissa, improkohtauksissa sekä lauluissa seikkailevia hahmoja ja eläimiä, tapahtumapaikkoja...

Esitys kestää 20-40 minuuttia (sopien), esiintyjiä on 1-5 henkilöä.

Esityksen sisällöstä sopii sekä esiintyy Johanna Viksten
Johanna on lauluntekijä, laulaja, ääninäyttelijä, vuosia vastannut HEO:n lauluntekijälinjan sisällöstä, opetusta ollut myös Työväenopistossa. Lisäksi Johanna on kouluttanut laulunteossa musiikkiterapiaopiskelijoita. Työhistoriasta löytyy improvisaatiokeikkailua, teatteritöitä, dubbauksia (mm. ”Viiruna” elokuvissa Viiru ja Pesonen, Muumi-elokuvat), biisintekoa mm. Katri Ylander, Club For Five, Sani, Pate Mustajärvi, Suvi Teräsniska, (ex-Tiktak-) Petra, Emilianna, Ipanapa-cd:t, koululaulukirjat. Johanna on ollut myös Hääppöset-orkesterin albumin laulunteossa sekä Pikku Kakkosen Musavideot-sarjassa lauluntekijänä sekä laulajana.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai