Popkorn Bilebändi

Popkorn on Bilebändi isolla B:llä. Bändissä yhdistyy räjähtävän hyvä meininki, ammattitaito ja erityisesti loistavaa fiilistä tuova musiikki.

Bilebändinä Popkorn tuo mukanaan mehevän setin tämän hetken listahittejä, jotka saavat juhlatunnelman korkealle ja suomalaisen kankeampiinkin lanteisiin rytmiä. Hittivalikoiman tyylilajit vaihtelevat pirskahtelevasta popista rokkaavaan tavaraan.
Bändin biisivalikoima on tuore, koska he eivät halua puuduttaa juhlijoita kuluneilla valinnoilla. Toki mukaan mahtuu muutama menneidenkin vuosien hitti, mutta niin että kokonaisuus pysyy mielenkiintoisena, ja kukaan ei nukahda ainakaan bändin ansiosta pöytään.

Popkornin voisi luokitella coverbändiksi, housebändiksi, taustabändiksi, eeppiseksi uuden ajan bilebändiksi, ehkä jopa Suomen parhaaksi bilebändiksi... Rakkaalla kokoonpanolla on monta nimeä, mutta tärkeintä heille on saada ihmiset viihtymään!
Bändi on soittanut monien erilaisten ihmisten ja artistien kanssa yhdessä mitä erilaisimmissa projekteissa, mm. Pete Parkkosen, Virve Rostin, Einin, Tapani Kansan, Frederikin ja Dannyn kanssa. Popkorn on myös Laura Voutilaisen luottobändi. Tämän vuoksi verkosto on suhteellisen laaja, joten jos olet kiinnostunut saamaan jonkun tietyn tähtiartistin juhliinne, on hyvin mahdollista, että voimme tuoda hänet mukana!

Ohjelmistoon kuuluu mittava määrä tämän päivän biisejä ja hittejä, ja asiakkaalle muotoillaan heidän juhliinsa sopivin ja parhain setti! Rihannat, räppäilyt, rokkailut - kaikki nämä onnistuvat, koska Popkorn ei ole yhden tahtilajin bändi

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai