Bilebändit - Etno/ Lattari

Kun juhlatunnelma täytyy kohottaa kattoon ja väen on päästävä valloilleen, on bilebändi tähän oiva tahdinantaja. Hyvän bilebändin tunnistaa siitä, että musiikki uppoaa ja väki villiintyy akrobaattisiinkin suoritteisiin!

Bilebändit ovat juhlien ja tilaisuuksien vakiokiinnityksiä

Musiikin pitää olla monipuolista ja tunnistettavaa, jolloin bilebändi on oivallinen valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Useimmiten soitettavista kappaleista voi esittää vielä toiveet, jolloin bändin keikka puree varmuudella juhlakansaan.

Bilebändien soittajat osaavat asiansa

Eri bilebändit muodostuvat lähes aina ammattimuusikoista, joten esiintymis- ja soittotaidoissa löytyy tyylistä riippumatta. Esimerkiksi vähemmän poskivalssaamiseen keskittyvissä tilaisuuksissa rockaavampi kokoonpano on varmasti mieleen, mutta vaikkapa hääjuhlaa ajatellen bilebändin repertuaariin on hyvä sisältyä ainakin pari ikivihreää kappaletta.

Bilebändejä laidasta laitaan

Bilebändejä kauttamme löytyy laidasta laitaan, joten jokaiseen makuun löytyy varmuudella sopivaa livemusiikkia. Esiintyjissä on sekä coverbändejä, että omaa tuotantoaan esittäviä yhtyeitä. Mikäli et ole täysin varma siitä, mikä bilebändi sopii parhaiten suunnittelemaasi tilaisuuteen, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Tunnemme esiintyjämme ja bändimme hyvin, joten osaamme antaa teille sopivia suosituksia.

Tutustu bilebändien valikoimaan ja valitse itsellesi parhaimmat lattiahyppelyt meiltä!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai