Bilebändit - Klassinen musiikki

Bilebändi luo juhliin tahdin silloin, kun on aika nostaa tunnelma kattoon. Juhla ei tunnu juhlalta, jos väki ei pääse missään vaiheessa laittamaan jalalla koreasti. Hyvän bilebändin tunnistaa siitä, että musiikki uppoaa vieraisiin ja saa heidät viihtymään. Oikean bilebändin valinnassa kannattaa muistaa, millaiseen tilaisuuteen olet bändiä varaamassa - yrityksen pikkujouluihin sopii vauhdikas coverbändi, maalaisromanttisiin häihin taas esimerkiksi tanssimusiikkiin keskittyvä yhtye.

Bilebändien soittajat osaavat asiansa

Bilebändin kokoonpanoon kuuluu useimmiten joukko ammattimuusikoita, joiden esiintymis- ja soittotaito on pitkän kokemuksen myötä hioutunut huippuunsa. Kun juhlaan valitaan esiintymään ammattilaisbändi, ei sinun tarvitse huolehtia siitä, miten keikka sujuu - ammattilaiset kyllä hoitavat asiansa. Voit siis huoletta uppoutua itsekin musiikin sykkeeseen.

Omia kappaleitaan soittava bilebändi... vai sittenkin coverbändi?

Omia kappaleitaan soittavien bilebändien vaihtoehdoksi tarjoamme coverbändien keikkoja. Usein yleisö suorastaan hullaantuu, kun lavalla lähtee soimaan oma suosikkikappale vuosien takaa, ja siksi coverbändit ovatkin hyvin pidettyjä ja suosittuja esiintyjiä. Useimmiten soitettavista kappaleista voi esittää erikseen toiveita, jolloin coverbändin keikka puree varmasti juhlakansaan.

Bilebändit erilaisiin tilaisuuksiin

Katalogiimme bilebändit edustavat musiikkityylejä laidasta laitaan: menevää rokkia ja rockabillya, nostalgista iskelmää ja tanssimusiikkia, savuista jatsia, menevää poppia, sykkivää discoa... Jos tilaisuudessa ei ole tarkoitus keskittyä poskivalssaamiseen, on rockaavampi kokoonpano on todennäköisesti hyvä valinta. Sen sijaan hääjuhlaan sopii paremmin coverbändi, jonka kappalevalikoimaan kuuluu ainakin muutama ikivihreää balladi.

Jos ole varma, mikä bilebändi sopii parhaiten suunnittelemaasi tilaisuuteen, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Tunnemme esiintyjämme ja bändimme hyvin, joten löydämme kyllä juuri teidän tilaisuuteenne oikean bändin. Tutustu bilebändien vaihtoehtoihin ja tee varaus!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai