Harjakaiset eli harjannostajaiset - Pop- Rock

Harjakaiset eli harjannostajaiset ovat perinteinen juhla rakennustyömailla. Harjannostajaiset järjestetään tyypillisesti silloin, kun rakennus on saavuttanut harjankorkeuden ja vesikattotyöt on tehty. Harjakaisiin on tapana kutsua kaikki rakennusprojektissa mukana olleet, kuten rakennustyömiehet ja rakennuksen suunnittelijat. Juhlat järjestetään monissa tapauksissa itse työmaalla, joskin nykyään myös ravintoloissa tai muissa juhlatiloissa järjestetyt harjannostajaiset ovat kasvattaneet suosiotaan.

Harjannostajaiset ovat perinteikäs ja tänäkin päivänä suosittu tapahtuma

Harjannostajaiset olivat alun perin tapahtuma, jossa katon harja kirjaimellisesti nostettiin paikoilleen. Harjaa nostamaan tarvittiin yhtäaikaisesti paljon käsipareja. Vaivannäkö korvattiin työhön osallistuneille komeilla harjakaisilla, joissa vieraita kestittiin ja viihdytettiin. Sittemmin harjannostajaiset ovat muuttaneet muotoaan, eikä tilaisuuden yhteydessä enää kirjaimellisesti nosteta katon harjaa, vaan tapahtuma sujuu tyypillisesti hyvästä ohjelmasta ja tarjoiluista nautiskellen. Yhä tänäkin päivänä harjakaiset ovat kysytyimpiä ja suosituimpia ohjelmakokonaisuuksiamme. Ja meiltähän sopivaa ohjelmaa löytyy!

Harjakaiset ovat parhaimmillaan, kun osaava esiintyjä huolehtii ohjelmasta

Harjannostajaisten esiintyjät ovat todellisia viihteen monitaitureita. Heiltä edellytetään sujuvaa ulosantia seremoniamestarin ominaisuudessa. Esitysten täytyy olla laadukkaita, oli kyseessä sitten perinteinen musiikkiesitys, koomikko tai taikuri, joka hämmästyttää close up- eli lähitaikuudella. Myös huumorilla ryyditetyt taikashow't ovat suosittua harjannostajaisten ohjelmaa. Mentalistit puolestaan hämmentävät harjakaisten yleisöä "lukemalla ajatuksia".

Meiltä löytyy esiintyjiä harjannostajaisiin laidasta laitaan! Jos mielessäsi on jo tietty esiintyjä, ota yhteyttä ja kysy, pääsevätkö he tekemään harjakaisistanne ikimuistoisen. Jos taas et ole aivan varma, kuka olisi oikea valinta harjannostajaisten viihdyttäjäksi, laita meille viestiä, niin mietitään yhdessä, kuka sopii tilaisuutenne parhaiten. Urakoidaan yhdessä harjakaiset kuntoon!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai