Harjakaiset eli harjannostajaiset - Sirkus

Harjakaiset eli harjannostajaiset ovat erittäin perinteikäs juhla rakennustyömailla, joka järjestetään tyypillisesti rakennuksen saavutettua harjankorkeuden ja vesikattotöiden jälkeen. Harjakaisiin tapana kutsua kaikki rakennusprojektissa mukana olleet henkilöt ja juhlat järjestetään monissa tapauksissa itse työmailla, joskin nykyään myös ravintoloissa tai muissa juhlatiloissa järjestetyt harjannostajaiset ovat myös suosittuja. Vaikka perinteikkäästä tapahtumasta puhutaan katoavana juhlana, harjakaiset ovat edelleen yksi kysytyimpiä ohjelmakokonaisuuksiamme. Ja meiltähän näitä löytyy!

Harjakaiset ovat parhaimmillaan osaavalla esiintyjällä höystettynä

Harjakaisesiintyjät ovat todellisia viihteen monitaitureita. Heiltä edellytetään sujuvaa ulosantia seremoniamestarin ominaisuudessa. Esitysten täytyy olla laadukkaita, oli kyseessä sitten perinteinen musiikkiesitys, koomikko tai taikuri, joka hämmästyttää close up eli lähitaikuudella. Myös huumorilla ryyditetyt taikashowt ovat suosittua harjannostajaisohjelmaa. Mentalistit puolestaan hämmentävät yleisöään "lukemalla ajatuksia". Esiintyjiä harjakaisiin meiltä löytyy laidasta laitaan, joten mikäli mielessäsi onkin jo tietty esiintyjä, kysy aina, pääsevätkö he tekemään harjakaisistanne ikimuistoisen!

Klikkaa itse sisään ja valitse mieluisesi harjakaisesiintyjä tai pyydä meiltä suosituksia. Urakoidaan yhdessä harjakaiset kuntoon!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai