Mentalistit ja taikurit - Koomikko

Mentalistit ja taikurit ovatkin yksiä suosituimmista ja kysytyimmistä ohjelmistamme. Mentalismi on nykyaikana esitystaikuuden suosituimpia muotoja, jossa osaavat esiintyjät hämäävät katsojiaan taitavasti luoden vaikutelman mielen voimasta fyysiseen maailmaan. Taikuutta on kuitenkin varteenotettavana ammattina harjoitettu länsimaissa 1700-luvulta alkaen. Nykyaikaisen viihdetaikuuden kehitti kelloseppä Jean Eugène Robert-Houdin (1805–1871), joka avasi taikateatterin Pariisiin 1840-luvulla. Vaikka yleisö tietää taikurin huijaavan, se saa nautintoa taikurin taitavuudesta ja oveluudesta.

Mentalistit ja muut taikurit yhdistelevät useita eri osa-alueita esityksissä

Mentalismin ja taikuuden lajeja on lukemattomia, kuten esimerkiksi close-up eli lähitaikuus, stand-up eli näyttämötaikuus, lastentaikuus, manipulaatio, katoaminen, muodonmuutos, korjaaminen/palauttaminen, teleportaatio, levitaatio ja eläintaikuus. Mentalistit korostavat esityksissään etenkin yleisön ajatusten lukua, ennustamista ja fyysisten rajojen rikkomista. Intensiivisetkin esitykset pitävät otteessaan ja kun keskityt karismaattisen esiintyjän toimintaan, voit helposti huomata ajautuvasi mukaan taikuuden maailmaan!

Mentalistin vahvuus on esiintymistaito

Mentalisti yhdistää useita eri osa-alueita ja osaavina esiintyjinä pitävät yleisön otteessaan koko esitystensä ajan. Huumori näyttelee tärkeää osaa mentalistin esityksessä ja muutoinkin nykyajan taikuudessa, mutta isoilla illuusionäytöksilläkin on paikkansa esitysrepertuaarissa. Mentalistien ja taikureiden joukossa on myös vaarallisten temppujen tekijöitä, jotka säväyttävät riskejä ottavilla esityksillään.

Mentalismi ja taikuus kehittyvät jatkuvasti

Mentalismi ja taikuus ovat lajeja, jotka uudistuvat jatkuvasti. Mentalistit ja taikurit kehittävät jatkuvasti uusia temppuja hämmentääkseen niin yleisöä, kuin kollegojaan. Tarjolla siis on useimmiten tuoreita ja kekseliäitä temppuja, joista riittää keskusteltavaa myös esityksen jälkeen.

Ota siis yhteyttä ja lisää ripaus mystiikkaa tilaisuuteesi mentalistin tai taikurin avulla!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai