All you need is show, stardust and stream

All you need is show, stardust and stream
Ohjelmanaiset Oy oli toteuttamassa virtuaalitapahtuman pilottia, joka valloitti Vantaan Flamingon.

Kaikki viihdyttävät virtuaalitapahtumat tarvitsevat punaisen langan, käsikirjoituksen, jonka avulla vieraat pääsevät nauttimaan alusta loppuun asti mietitystä, mukaansa tempaavasta kokonaisuudesta.

Flamingossa nähtiin helmikuun puolivälissä ainutkertainen usean yrityksen liiketoiminnan yhdistänyt striimilähetys. Eikä kyse ollut tavallisesta striimauksesta vaan suoranaisesta näyttävästä spektaakkelista musiikkeineen ja monipuolisine haastatteluineen.

Striimaus toteutettiin Break Sokos Hotel Flamingon tiloihin perustetusta täysimittaisesta TV-studiosta. Lisäksi mukana oli musiikkiesityksiä Finnkino Flamingon elokuvasalista. Kolmantena yhteistyöyrityksenä tässä suurstriimauksessa olivat mukana S-ryhmän hotellit.

Me autamme Sinua luomaan yrityksellesi tapahtuman ja hurmaamaan asiakkaasi, onpa sitten kyse markkinoinnista, seminaarista, kokouksesta, yritysjuhlasta tai mistä tahansa isommasta tai pienemmästä tilaisuudesta. Meillä on vahvaa näyttöä siitä, että hyvin suunniteltu ja toteutettu tilaisuus toimii ja tuottaa tulosta.
Voimme ideoida, käsikirjoittaa, toteuttaa tekniikan ja hoitaa juontajat ja muut esiintyjät. Mikään ei ole meille vierasta eikä mahdotonta. Kaiken lisäksi koko homma on yllättävänkin kustannustehokasta.

Katso tästä helmikuinen striimilähetyksen traileri ja laita oma tarinasi ja unelmasi näihin kehyksiin:

VOIT KATSOA VIDEON MYÖS TÄÄLTÄ

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai