Illanvietot, TYHY-päivät, etänä tai hybridinä.

Illanvietot, TYHY-päivät, etänä tai hybridinä ???

Niin, vuosi sitten tämä olisi ollut suorastaan naurettava ajatus. Pitää nyt pikkujoulut etätilaisuutena tai jonakin hybridi tapahtumana! Vuodessa maailma on muuttunut suuresti ja vaikka uutta normaalia opetellaan niin uskomme, että etätapaamiset ja "skypeily" laajassa mitassa on tullut jäädäkseen.

Siihen saakka kunnes pääsemme taas tapaamaan kasvokkain ja juhlimaan yhdessä niin tapahtumia tullaan järjestämään vielä paljon etänä ja hybridinä. Näihin molempiin meillä on tarjota erinomaista sisältöä eri mittaisina esityksinä.

Jos kyse on puhtaasti etäjuhlasta niin esiintyjät voivat tehdä esityksen studiosta sovittuna aikana ja yleisö voi olla missä päin Suomea tai maailmaa tahansa.

Jos kyse on hybridi-tapahtumasta niin esiintyjät tekevät esityksen pienelle yleisölle paikanpäällä ja se kuvataan ja lähetetään suoratoistona muulle yleisölle, joka seuraa esitystä omalta näytöltä tai TV ruudusta.

Virtuaalitapahtuma kokoaa yrityksen henkilöstön tiiviiseen ja vangitsevaan showhun esimerkiksi huippuesiintyjien saattelemana, juuri yrityksenne näköisenä.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai