Esiintyjän valinta yritysjuhliin

Yritysjuhlat ovat kerta kerrasta suuria kokonaisuuksia, joiden järjestämisessä on huomioitava monta eri osa-aluetta. Huolellisella suunnittelulla juhlista tulee kuitenkin menestys ja olennainen osa yritysjuhlaa kuin yritysjuhlaa on ammattitaitoinen esiintyjä.

Valitse esiintyjä tilaisuuden mukaan

Yritysjuhlia on montaa eri tyyppiä ja esiintyjä kannattaakin valita tilaisuuden mukaan. Sama esiintyjä ei välttämättä ole se paras valinta rentoon ja muodolliseen juhlatilaisuuteen, vaan valinnassa on hyvä käyttää pelisilmää. Tyypillisiä yritysjuhlia ovat esimerkiksi:

  • Vuosijuhlat
  • Asiakastilaisuudet
  • Pikkujoulut
  • Harjannostajaiset

Löydätte kauttamme varmuudella sopivan esiintyjän tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Alla kuitenkin vielä omat tärppimme erilaisten yritysjuhlien esiintyjävalintoihin.

Rennot yritysjuhlat

Rennompaan tapahtumaan sopii hyvin esimerkiksi koomikko, mentalisti tai bilebändi, jotka pitävät tunnelman rentona ja energisenä. Vapaamuotoisimmissa tilaisuuksissa esiintyjän on kuitenkin lähtökohtaisesti tarkoitus viihdyttää juhlakansaa, jolloin huumoripitoiset esitykset ja huomion kiinnittävät esiintyjät ovat elementissään. Bändit ovat tavallisesti yritysjuhlien loppuhuipennus, jotka saattelevat soitannallaan illan rentoon päätökseen.

Asiapitoisiin tilaisuuksiin luennoitsija

Asiapitoisemmissa tilaisuuksissa ja yritysjuhlissa mukaansatempaava luennoitsija on oivallinen valinta ohjelmanumeroksi. Näkemyksellinen, onnistumisistaan tai epäonnistumisistaan kertova ja niiden kautta opettava luennoitsija on omiaan inspiroimaan ja innostamaan yritysjuhlaan osallistuvia, erityisesti mikäli kyseessä on yrityksen sisäinen tilaisuus. Luennoitsijoiltamme onnistuu myös rennompi huulenheitto ja hurtti huumori, joten luennoitsija sopii myös rentoihin tilaisuuksiin.

Juontajan vahvuus on tilannetaju

Yritysjuhlaan kuin myös asiakastilaisuuteen on kuitenkin hyvä kiinnittää juontaja, etenkin, jos juhlallisuudet jatkuvat pitkään ja sisältävät paljon puheiden kaltaisia ohjelmanumeroita. Ammattitaitoinen juontaja pitää tilaisuuden ohjelman ja aikataulun hallinnassaan, osaa lukea yleisöään hyvin ja on yllättävienkin tilanteiden sattuessa ajan tasalla. Palkkaamalla ammattilaisjuontajan tilaisuuteesi varmistat myös sen, että yrityksesi edustajat saavat nauttia rauhassa juhlallisuuksista ja keskittyä asiakkaisiin, kun oman väen ei tarvitse ottaa vastuuta juontotehtävistä.

Suunnittele aikataulu huolellisesti

Yritysjuhlissa – kuten muissakin tilaisuuksissa – aikataulun huolellinen suunnittelu on kaiken A ja O. Mikäli valitset juhlatilaisuuteen esiintyjän vain vähäksi aikaa, on hyvä miettiä, mikä on paras ajankohta esitykselle. Juontaja kulkee luonnollisesti yritysjuhlan mukana tilaisuuden alusta lähtien.

Ammattitaitoisten esiintyjiemme joukosta löydät varmuudella sopivaa ohjelmaa yritysjuhlaasi. Voit ottaa meihin myös yhteyttä ja kysyä neuvoa sopivista esiintyjistä. Autamme mielellämme valinnassa!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai