Pikkujoulut ovat perinteisimpiä yritysjuhlia: siksi myös pikkujouluohjelmaa löytyy joka makuun!

Varmastikin useimmat meistä ovat osallistuneet jossain vaiheessa uraansa ja elämäänsä firman pikkujouluihin. Vapaamuotoiset tapahtumat ovat eri yrityksissä usein hyvinkin erinäköisiä ja työporukalla voidaan juhlia joko paikallisessa ravintolassa, toimistolla tai laivallakin. Mutta hyvin usein näitä tapahtumia yhdistää huumoripitoinen pikkujouluohjelma, jonka kruunaa ammattitaitoinen esiintyjä!

Koomikot ja trubaduurit ovat pikkujoulujen vakiokalustoa

Pikkujouluohjelmana vahvoilla ovat vuodesta toiseen erilaiset koomikot ja trubaduurit. Jo pienelläkin porukalla pikkujouluihin saadaan mukavasti intoa ja iloa, kun paikalle saapunut koomikko leipoo huumoria tasapuolisesti firman toimialasta, työntekijöistä ja vaikka johdostakin. Koomikkoa varatessa suosittelemme kuitenkin käymään jonkinasteisen keskustelun esityksen sisällöstä. Tällöin huumoripläjäys pyörii tuttujen aiheiden ympärillä tai saadaan halutessa irrotettua työarjesta kokonaan.

Trubaduurit tarjoavat porukalle musiikkiesityksen juhlinnan tauottamiseksi ja miksei myös tanssijalkaa nostattamaan! Ammattitaitoisten soittajien kanssa työskennellessä voitte olla varmoja, siitä, että työporukka pääsee nauttimaan laadukkaasta musiikista. Trubaduurimme ja muusikkoduomme ovat vielä suustaankin valmiita ammattilaisia, joilla riittää tilannetajua.

Taikurit ja mentalistit tuovat pikkujouluohjelmaan mystiikkaa

Taikurit ja mentalistit ovat myös hyvin tyypillistä pikkujouluohjelmaa, jotka ovat elementissään niin pienissä kuin isoissa porukoissa. Tottuneina esiintyjinä taikuuden ammattilaiset osaavat ottaa yleisönsä hallintaan ja viihdyttää heitä mystiikan ja illuusioiden avulla.

Eritoten mentalistit ovat yleisöjen joukossa kuin kaloja vedessä. Oli kyseessä sitten ajatusten lukua, mielen voiman demonstraatioita tai fyysisten rajojen venyttämistä, mentalistien temput ja esitykset pitävät tiukasti hallussaan.

Huomioi nämä seikat järjestäessäsi pikkujouluohjelmaa

Pikkujouluohjelmaa järjestäessä on hyvä huomioida seuraavat seikat jo ennen esiintyjän varaamista:

  • Millaisessa tilassa pikkujoulut järjestetään?
  • Kuinka paljon pikkujouluihin tulee osallistujia?
  • Kuinka pikkujoulujen tarjoilut on järjestetty?
  • Missä vaiheessa esityksestä halutaan nauttia?
  • Minkä kokoinen budjetti varataan esiintyjiin?
  • Onko paikalla lavaa, äänentoistoa ja valotekniikkaa valmiina?

Etenkin pikkujoulujen tarjoilut ja esityksen ajankohta kannattaa miettiä tarkoin. Lähteekö porukka mukaan, jos pikkujoulut avataan esiintyjällä? Riittääkö keskittymiskyky vasta tapahtuman loppupuoliskolla? Olemme olleet mukana suunnittelemassa lukuisia pikkujouluja, joten mikä ikinä mieltäsi voi askarruttaa, voit kääntyä puoleemme!

Tutustu esiintyjiimme tarkemmin ja ota meihin yhteyttä – haluattehan unohtumattomat pikkujoulut!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai